banner UFC.png
  • ANBCT

Workshop Gratuit pentru membri ANBCT

Actualizată în: 2 mar. 2020

UPDATE: Va puteti inregistra la workshop aici: www.anbct-romania.ro//culinary-olympic-workshop


Excelenta culinara trebuie data mai departe! Pentru realizarea meniurilor de competitie, echipele de bucatari seniori si juniori au impins limitele creatiei culinare si au dezvoltat noi retete si tehnici de lucru. A sosit momentul sa dam mai departe colegilor nostri de asociatie, printr-un eveniment educational, o parte din meniurile realizate la Olimpiada.


In colaborare cu partenerul nostru METRO Romania, vom organiza doua WORKSHOP-uri culinare GRATUITE, la care vom invita, pe baza de inscriere, membri ai ANBCT Romania. Inscrierile se vor putea face incepand cu data la 1 Martie, pe site-ul asociatiei www.anbct-romania.ro ( va rugam sa verificati constant site-ul ).


Locurile vor fi limitate de capacitatea maxima a Academiei Culinare unde se va desfasura workshop-ul. La acest eveniment educational vor putea participa membri activi ai ANBCT, care au platita taxa de membru pe anul in curs.


Împreună suntem o forță!

HAI, ROMANIA


====================

✔️ Instagram: www.instagram.com/anbct_romania_oficial

✔️ Website: www.anbct-romania.ro

✔️ Aderare: www.anbct-romania.ro/inscriere

✔️ Istoric: www.anbct-romania.ro/istoric

✔️ Echipa: www.anbct-romania.ro/echipa

✔️ Arhiva Foto: www.anbct-romania.ro/arhiva-foto-video


#anbct #bucatariprofesionisti #cofetariprofesionisti #Impreunasuntemoforta #ceamaimareasociatie #din1971 #anbctnextlevel #competitiiculinare #IKA2020 #CulinaryOlympics2020 #OlimpiadaCulinara #intergastra

130 afișări3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

CONVOCATOR În temeiul art. 31 din Statut, se convoacă Adunarea Generală Ordinară a ASOCIAȚIEI NAŢIONALE A BUCĂTARILOR ŞI COFETARILOR DIN TURISM - ROMÂNIA, pentru data de 30.09.2022, ora 10:00. care va