top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Workshop Culinar gratuit - GallArt Food Solutions

Acesta este un eveniment GallArt Food Solutions.

Formarea profesională și perfecționarea continuă sunt elemente definitorii ale performanței ! Acest proiect este demarat de catre Chef Mihai Zamfira reprezentant local ANBCT Deva - Hunedoara din Zona Transilvania si fondator al GallArt Food Solutions.


PRIMUL WORKSHOP - GRATUIT (primul din serie) ce se va desfasura la Hunedoara in perioada 08 - 12.04.2019 va trata ca subiect tehnologia sosurilor, paralela intre bucataria traditionala si sosurile facute traditional dar si evolutia lor in pas cu bucataria moderna .


Se vor trata sosurile de baza, cele 5 familii, cat si cateva sosuri derivate din acestea cu exemplificare in preparate. Preparatele pentru asortarea carnurilor cu sosurile vor fi din materia prima de cărnuri diferite (porc, fructe de mare, peste, curcan, vita)


Activitatea se va desfasura in bucataria Werk Events Hunedoara. Este un proiect fara beneficii materiale si adresat bucatarilor zonei judetelor Hunedoara, Alba si Caras Severin si sprijinit de catre ANBCT prin reprezentanța TRANSILVANIA. Acest workshop este unul din multele ce vor urma cu participarea efectiva a Gallart Food Solution proiectul fiind dezvoltat de Gallart inspirat din ideea disparitiei treptate a formarii in acest domeniu si a sprijinului activ, fara implicare financiara a multora din acest domeniu cat si a institutiilor de profil. Nu este un curs de specializare ci de invatare si formare corecta a noilor generatii de bucatari.


Tratarea superficiala cat si rapiditatea cu care se trateaza unele subiecte de educatie strict gastronomica in institutiile de profil ne fac increzatori ca aceste workshop-uri vor fixa bazele si apoi aprofundarea in acest domeniu atat a tehnicilor de gatire cat si a cunostintelor active ce trebuie sa la aiba un viitor bucatar incepand de la animal sau produs vegetal pana la produsul finit din farfurie.


Nu vom privi aceste workshop-uri decat ca un mic pas ce il putem face in formarea noii generatii,a celor pasionati cat si a celor din industrie ce cred ca le vor folosi informatiile noastre.


Limita de locuri este de 25 de persoane. Pentru a participa din partea ANBCT va rugam sa completati formularul de mai jos!


 


154 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page