top of page
banner UFC.png
  • ANBCT

Vegan/Plant-Based Competition Seminar: Culinary World Cup 2022

Data: 29 noiembrie 2022

Ora: 9:00 AM - 4:00 PM CET UTC+02

Locație: Ora de desfășurare a conferinței: Luxemburg, Luxemburg / Eveniment la fața locului

Worldchefs găzduiește un seminar de concurs Vegan/Plant-Based Competition în Luxemburg pe 29 noiembrie 2022, în timpul Villeroy & Boch Culinary World Cup 2022.Instructorii Seminarului de competiție împărtășesc tehnici atât din perspectiva judecătorilor certificați Worldchefs, cât și a concurenților premiați. Participanții dobândesc o înțelegere nu doar a criteriilor de jurizare, ci și a celor mai bune practici din bucătăria de competiție și a tacticilor care ajung în mod constant pe cel mai înalt loc pe podium.


Judecătorii actuali: Toți judecătorii certificați Worldchefs trebuie să participe la un seminar de concurs la fiecare cinci ani.


Viitori judecători: Participarea la un seminar de concurs este o parte obligatorie a procesului de a deveni judecător certificat Worldchefs. Participanților li se acordă un certificat de participare care poate fi prezentat ca una dintre acreditările necesare în cadrul unei aplicații. Pentru a afla mai multe despre acest proces și pentru o listă completă a cerințelor, descărcați formularul de