top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
 • Poza scriitoruluiANBCT

Vegan/Plant-Based Competition Seminar: Culinary World Cup 2022

Data: 29 noiembrie 2022

Ora: 9:00 AM - 4:00 PM CET UTC+02

Locație: Ora de desfășurare a conferinței: Luxemburg, Luxemburg / Eveniment la fața locului

Worldchefs găzduiește un seminar de concurs Vegan/Plant-Based Competition în Luxemburg pe 29 noiembrie 2022, în timpul Villeroy & Boch Culinary World Cup 2022.Instructorii Seminarului de competiție împărtășesc tehnici atât din perspectiva judecătorilor certificați Worldchefs, cât și a concurenților premiați. Participanții dobândesc o înțelegere nu doar a criteriilor de jurizare, ci și a celor mai bune practici din bucătăria de competiție și a tacticilor care ajung în mod constant pe cel mai înalt loc pe podium.


Judecătorii actuali: Toți judecătorii certificați Worldchefs trebuie să participe la un seminar de concurs la fiecare cinci ani.


Viitori judecători: Participarea la un seminar de concurs este o parte obligatorie a procesului de a deveni judecător certificat Worldchefs. Participanților li se acordă un certificat de participare care poate fi prezentat ca una dintre acreditările necesare în cadrul unei aplicații. Pentru a afla mai multe despre acest proces și pentru o listă completă a cerințelor, descărcați formularul de cerere Worldchefs Certified Judge aici.


Judges: De ce să participați?

 • Fiți la curent cu tendințele culinare bazate pe plante și descoperiți toate cele mai recente reguli necesare pentru a oferi o judecată corectă în timpul evenimentelor de concurs.

 • Implică-te cu instructori bucătari renumiți și relaționează cu o clasă diversă și determinată de bucătari de competiție, judecători aspiranți și influenceri din spațiul culinar bazat pe plante.

 • Judecătorii actuali: Toți judecătorii certificați Worldchefs trebuie să participe la un seminar de concurs la fiecare cinci ani.

 • Viitori judecători: Faceți primul pas pentru a deveni un judecător certificat Worldchefs. Participanții primesc un certificat de participare după ce participă la un Seminar de concurs. Acest certificat de absolvire este una dintre cerințele obligatorii la depunerea unei cereri de candidatură pentru Worldchefs Certified Judge.


Concurenți: De ce să participați?

 • Aflați sfaturi indispensabile pentru a excela în competițiile Vegan/Plant-Based.

 • Conștientizați noile cerințe ale competițiilor Vegan/Plant-Based Competition, considerațiile de design și criteriile de notare pentru bucătăria bazată pe plante.

 • Fiți printre primii care încep să dobândească calificările pentru a deveni judecător certificat Vegan/Plant-Based.

 • Participați cu instructori bucătari renumiți și inspirați-vă alături de o clasă diversă și determinată de bucătari de competiție, judecători aspiranți și influenceri în arta culinară bazată pe plante.

 • Aflați mai multe despre cum să deveniți un judecător certificat Worldchefs

Participarea la un seminar de concurs este una dintre acreditările necesare în cadrul unei aplicații de judecător certificat. Rețineți că toți judecătorii certificați trebuie să participe la un seminar de concurs la fiecare cinci ani. Aceste ateliere de lucru intensive oferă informații cheie despre tendințele actuale, regulile de competiție și criteriile de jurizare, pentru a-i ajuta pe bucătari să se mențină la curent și să dea tot ce e mai bun din ei!


Participarea la seminariile de concurs aplicabile este o parte a procesului de a deveni judecător și nu vă califică automat ca judecător certificat. Solicitanții trebuie să îndeplinească criterii suplimentare și să furnizeze dovezi de susținere în cadrul unui proces formal de candidatură. Pentru a afla mai multe despre întregul proces de aprobare, vizitați: www.worldchefs.org/Application-To-Become-A-Judge


Mai multe informații:


Faceți cunoștință cu instructorul de seminar:


Cornelia Volino

Acest seminar este predat de Cornelia Volino, secretar general Worldchefs, bucătar certificat vegan, Worldchefs CCC Vegan/Plant-Based Cuisine Leader & Instructor de seminar și Certified International Judge Vegan/Plant-Based Cuisine, Culinary Arts & Hot Kitchen.


Informații importante


 • Data: 9AM - 4PM, marți, 29 noiembrie 2022

 • Locație: Luxexpo The Box, 10 Circuit de La Foire Internationale, 1347 Luxembourg

 • Taxa de înregistrare: 300 EUR (inclusiv pauzele de cafea Vegan și prânzul)

 • Notă: Acest seminar este organizat exclusiv la fața locului. NU va fi înregistrat sau transmis în flux pentru participarea online.

 • Certificare: O insignă digitală Worldchefs și un certificat vor fi eliberate participanților care vor lua parte la seminar.


836 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page