Caută
  • ANBCT

Un numar record de 200 de noi membri s-au inscris in ANBCT intr-o singura luna!

Actualizată în: 25 Febr. 2019

După evenimentul de prezentare a asociației naționale A.N.B.C.T. România, a istoricului și activității sale , de la București din luna ianuarie 2019, în asociația națională a profesioniștilor din gastronomiei s-au înscris, pe lângă cei 451 membrii existenți, încă 200 de membri noi – bucătari, cofetari, patiseri, brutari, formatori și manageri, făcând din asociaţia noastra cea mai mare asociaţie de profesionisti culinari din România.


Printre cei mai noi membri inscrişi in asociaţia noastră se numară: Joseph Hadad, Constantin Ghimpu, Silviu Nedelea, Orlando Zaharia, Victor Melian, Claudio Costea, Curnic Vladimir, Stefan Popescu, Mircea Groza şi multi alţii, profesionişti inzestraţi cu multă cultură gastronomică si experienţa profesională. Vezi aici o parte din comunitatea "Impreună"!


Acest lucru dovedește faptul că lumea gastronomică profesionistă din România a înțeles faptul că asociația naționala A.N.B.C.T. România este și trebuie să fie polul național de formare profesională, de reprezentare națională și internațională gastronomică a României.


În perioada martie – iunie 2019, activitatea asociației naționale A.N.B.C.T. România va

continua cu participarea la Conferința Europeană a Președinților de Asociații Naționale de la Bruxelles, competițiile internaționale ale Croației și Sloveniei, pregătirea și organizarea Cupei Bucureștiului în Artă Culinară, precum și definitivarea loturilor naționale de seniori și juniori care se vor antrena pentru participarea la Olimpiada Mondială de Gastronomie ce se va organiza in luna februarie 2020 la Stuttgart – Germania.