top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Un bucătar șef, membru ANBCT, a dezvoltat o aplicație care te ajută să îți faci necesarul de marfă

Dacă ai avut măcar o dată un weekend plin de evenimente, fiecare cu propriul meniu, cel mai probabil ai văzut ca nu e neapărat ușor să faci o lista de cumpărături. Fiecare rețetă și meniu are ingrediente diverse in gramaje diferite, un calcul exact e greu de făcut intr-un timp scurt. Ciprian Sotoc, bucatar sef la Opera Events in Oradea s-a decis sa puna la punct o aplicatie care sa vina in ajutorul tuturor bucatarilor profesionisti.


Ciprian Sotoc, Bucatar Sef Opera Events, Oradea

SmartChef vrea să îți inlocuiască Excel-urile


Mulți dintre noi și-au construit unul sau mai multe modele in Excel pentru asta. Deși si nouă ne plac Excel-urile, știm că pot fi relativ ușor date peste cap daca nu esti atent(ă). De asemenea știm că acestea nu sunt ușor accesibile de pe telefon, lucru tot mai important in ziua de azi.


Ok, dar ce face mai concret SmartChef?


Lista cu ingrediente

Începi prin a-ți defini ingredientele pe care le folosești, costul lor, chiar si caloriile, dacă ai nevoie de acestea.Rețete

După ce ai definit ingredientele, iți creezi rețetele. Poți face asta foarte simplu, adaugi ingredientele și cantitatea lor la rețetă. Vei vedea atat costul unei retete cat si totalul caloriilor.Meniuri

Pornind de la rețetele definite vei putea crea meniuri. Vei putea vedea prețul pe meniu în funcție de rețetele alese și numărul de porții.Necesar

Ai mai multe evenimente in weekend? Aplicația iți poate da rapid necesarul, știi exact ce trebuie sa cumperi, fără să mai răsfoiești liste.
Online, mobile friendly

Toate lucrurile de mai sus funcționează la fel fie ca lucrezi pe laptop, tabletă sau telefon. Fiind o aplicație web, o poți accesa de oriunde ai acces la internet.


Gătește mai mult, calculează mai puțin

Suntem siguri că și tu vrei sa petreci cat mai mult timp în bucătărie si cat mai puțin in fața laptop-ului făcând calcule. La asta vrea să te ajute SmartChef, si ne-am bucura să o testezi gratuit si tu.


Testeaza gratuit

Încă mai fac mici ajustări la aplicație, dar sunt interesati și de părerea ta. Crează-ți un cont gratuit la link-ul de mai jos:

https://my.smartchef.app/login3.270 afișări0 comentarii
bottom of page