top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Saptamana Educatiei Culinare la ANBCT Romania / 24-30 Ianuarie 2022

Dragi colegi, in curand vom deschide formularele de inscriere pentru evenimentul culinar-educational "Saptamana Educatiei Culinare / 24-30 Ianuarie 2022", un eveniment organizat de catre ANBCT Romania. Evenimentul se va desfasura in decursul a sapte zile si va avea 7 module diferite a cate 3 ore fiecare. Se va putea participa la unul sau mai multe module, in functie de preferintele si disponibilitatea dumneavoastra.Evenimentul se va desfasura in capitala, urmand sa anuntam toate detaliile in momentul in care vom lansa campania de inregistrare. Locurile vor fi limitate din cauza capacitatii locatiilor de desfasurare a modulelor, astfel incat va rugam sa va inscrieti din timp la acest eveniment.


Inregistrarea si accesul la acest eveniment va fi GRATUIT doar pentru membrii ANBCT Romania! Urmariti pagina si website-ul, pentru a fi printre primii din cei care vor beneficia de aceste cursuri culinare!


Pentru alte informatii referitoare la acest eveniment, va rugam sa luati legatura cu domnul Laurenţiu Mâță, Director de Evenimente si Comunicare in cadrul ANBCT Romania / email: office@anbct-romania.ro / Mobil: 0726671227

127 afișări0 comentarii
bottom of page