Caută
  • ANBCT

Rezultat de excepție obținut de echipa reprezentativă a României la Chefs Global Challenge

Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism din România , membru cu drepturi depline WorldChefs, înființată în anul 1971 ca asociație profesională reprezentativă pentru activitatea gastronomică din România, a participat în perioada 16-19 februarie 2019 la semifinalele europene ale competitiei Global Chefs Challenge.


Echipa reprezentativa a Romaniei a castigat trei medalii de argint la Chefs Global Challenge

Worldchefs – World Association of Chefs Societes a fost înființată în anul 1928 la Sorbona - Paris de către venerabilul August Escoffier - primul președinte al asociației mondiale. Global Chefs Challenge este competiția gestionată exclusiv de catre WorldChefs. Prezența României la Global Chefs Challenge este o dovadă a aprecierii de care se bucură asociația națională ANBCT Romania în cadrul WorldChefs.


La ediția din acest an organizată la Rimini, în cadrul evenimentului internațional Campionati della Cucina Italiana, România a fost prezentă în toate cele trei categorii de competiție: Global Chefs Challenge – prin echipa formată din Mocan Emanuel și Alin Vădean, Global Pastry Chefs Challenge Chefs – prin echipa formată din Flavian Andrei Dobre și Alexandru Ștefan și Global Young Chefs Challenge – prin Alin Vădean.


În competiție au participat , pe lângă R