top of page
banner UFC.png
  • ANBCT

Renumitul Pastry Chef Antonio Bachour vine la ICEP HOTEL School

Desemnat cel mai bun cofetar în 2018 la Milano câștigător al premiului Zest "Inovație în Cofetărie și Patiserie", Executive Pastry Chef al Starwood Hotel - “The St. Regis Bal Harbour Resort” din Miami, SUA, deținând propria cofetărie în Miami, USA - Bachour Miami Antonio Bachour este un adevărat artist și trendsetter în lumea deserturilor moderne.


Autor a 4 cărți de referință pentru mulți fani ai cofetăriei moderne - “Bachour”, “Bachour Simply Beautiful”, “Chocolate” and “Bachour The Baker”.


Chef Bachour este invitat pentru workshopuri și masterclass-uri la cele mai prestigioase academii culinare din lume, participă în calitate de guest-speaker, dar și membru al juriului la importante conferințe și competiții culinare internaționale.


Iconicul Pastry Chef revine in Romania pentru o serie de 5 MasterClass-uri organizate de catre partenerul nostru ICEP HOTEL SCHOOL.


Cofetarii profesioniși și pasionații cu experiență în cofetărie vor învăța pas-cu-pas cum să pregătească deserturile inovative marca Chef Bachour, într-un nou concept chiar de la talentatul Pastry Chef.


Având stilul propriu inovativ de a pregăti deserturi clasice franțuzești, studenții vor învăța de la Chef Bachour cum să facă faimosul “glaçage miroir” sau glazură oglindă, “gelée” sa