Caută
  • ANBCT

Renumitul Pastry Chef Antonio Bachour vine la ICEP HOTEL School

Desemnat cel mai bun cofetar în 2018 la Milano câștigător al premiului Zest "Inovație în Cofetărie și Patiserie", Executive Pastry Chef al Starwood Hotel - “The St. Regis Bal Harbour Resort” din Miami, SUA, deținând propria cofetărie în Miami, USA - Bachour Miami Antonio Bachour este un adevărat artist și trendsetter în lumea deserturilor moderne.


Autor a 4 cărți de referință pentru mulți fani ai cofetăriei moderne - “Bachour”, “Bachour Simply Beautiful”, “Chocolate” and “Bachour The Baker”.


Chef Bachour este invitat pentru workshopuri și masterclass-uri la cele mai prestigioase academii culinare din lume, participă în calitate de guest-speaker, dar și membru al juriului la importante conferințe și competiții culinare internaționale.


Iconicul Pastry Chef revine in Romania pentru o serie de 5 MasterClass-uri organizate de catre partenerul nostru ICEP HOTEL SCHOOL.


Cofetarii profesioniși și pasionații cu experiență în cofetărie vor învăța pas-cu-pas cum să pregătească deserturile inovative marca Chef Bachour, într-un nou concept chiar de la talentatul Pastry Chef.


Având stilul propriu inovativ de a pregăti deserturi clasice franțuzești, studenții vor învăța de la Chef Bachour cum să facă faimosul “glaçage miroir” sau glazură oglindă, “gelée” sau jeleu, decorațiuni de ciocolată, tarte, “glace” sau înghețată, sorbet, “entremets”, deconstructed desserts, verrines, torturi de mousse in mai multe straturi, folosind forme deosebite, choux pastry, aluat foietaj, viennoiserie, bomboane de ciocolata, etc.


Cele cinci MasterClass-uri vor fi:


1.Entremet & Petit Gateaux Bachour Style - MasterClass 2 Zile ( 2-3 Iulie 2019 )


Locație: ICEP HOTEL SCHOOL, București, Romania

Taxă participare: 595 €

Tip masterclass: demo

Limbă: Engleză


2. Tarts & Choux Pastry Bachour Style - MasterClass 2 zile ( 5-6 Iulie 2019 )


Locație: ICEP HOTEL SCHOOL, București, Romania

Taxă participare: 595 €

Tip masterclass: demo

Limbă: Engleză


3. Chocolate Bonbons Bachour Style - MasterClass 1 zi ( 8 Iulie 2019 )


Locație: ICEP HOTEL SCHOOL, București, Romania

Taxă participare: 275 €

Tip masterclass: demo

Limbă: Engleză


4. Viennoiserie Bachour Style - MasterClass 2 zile (9-10 Iulie 2019 )


Locație: ICEP HOTEL SCHOOL, București, Romania

Taxă participare: 565 €

Tip masterclass: demo

Limbă: Engleză


5. Plated Desserts Bachour Style - MasterClass 1 zi (11 Iulie 2019 )


Locație: ICEP HOTEL SCHOOL, București, Romania

Taxă participare: 245 €

Tip masterclass: demo

Limbă: Engleză


Ce este inclus?

  • Participare la MasterClass;

  • Colecția de rețete Antonio Bachour (booklet);

  • Ingrediente Premium pentru rețetele executate;

  • Echipamente și ustensile la dispoziție;

  • Welcome Coffee, apă, ceai;

  • O masă caldă;

  • Șort personalizat;

  • Certificat de Participare

  • Deserturi pentru degustare.



Pentru inscireri:

Inscriere MasterClass Antonio Bachour




ICEP HOTEL SCHOOL BUCUREȘTI

Adresa: Strada Gramont Nr. 38

(Reper: Dealul Mitropoliei)

București, Sector 4

Telefon: +4 0773 797 075

Email: office@icephotelschool.com

24 afișare
  • Facebook Clean