top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Redeschideti Restaurantele! Patronatele din HoReCa lansează un nou apel catre Guvernul Romaniei!

HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) – autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești care și-a asumat misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi, pe plan național și internațional, lansează un nou mesaj către autorități în direcția anulării restrictiilor pentru terase și redeschiderea cu restrictii a restaurantelor (interior) din 15 iunie 2020.


Înca de la infiintare, organizatia si-a propus să susțină un cadru economic sănătos pentru afacerile industriei și pentru operatorii acesteia, iar planul de redeschidere in trei pasi propus la încheierea Stării de Urgență ia în considerare misiunea de a proteja jucătorii din industrie. Astfel, organizația transmite reprezentantilor administratiei centrale prin președintele său, domnul Daniel Mischie, un apel ferm pentru “respectarea planului de eliminare a restricțiilor pe terase si redeschiderea restaurantelor pe partea de interior, începand cu data de 15 Iunie. “


Redeschiderea teraselor a fost un pas important care a dovedit că industria este pregătită și a respectat regulile luptei împotriva virusului. Organizația consideră că nu există niciun motiv real pentru ca data de 15 iunie să nu coincidă cu ridicarea restricțiilor pe terase și startul activității firești în interiorul restaurantelor.


“Este vital pentru turismul românesc să reluăm activitatea pentru a evita declinul total al industriei si sustinem demersul initiat de colegii nostrii din FPTR – FEDERAȚIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC, prin comunicatul de presa transmis in 10 iunie 2020.” – a declarat Președinte HORA Daniel Mischie.

Totodata, Daniel Mischie reiterează faptul că misiunea organizației rămâne neschimbată, respectiv de apărător al intereselor industriei de ospitalitate și sprijin pentru antreprenorii care în această perioadă de confuzie au nevoie de ghidaj și ajutor.

1.186 afișări0 comentarii
bottom of page