top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
  • Poza scriitoruluiANBCT

Protocol de colaborare cu evenimentele Top Hospitality Romania

Actualizată în: 19 iun. 2021

In data de 9 iunie, a fost semnat la sediul central ANBCT Romania de la Predeal, protocolul de colaborare intre ANBCT Romania si Top Hospitality Romania, in vederea derularii a trei competitii culinare si o conferinta dedicata industriei de ospitalitate. Evenimetele sunt:

  • "Cupa Carpatilor in Arta Culinara " 28, iunie 2021, Brasov

  • "Cupa Transilvaniei in Arta Culinara" 02 August 2021, Cluj Napoca

  • "Finala Cupei Romaniei in Arta Culinara" luna Octombrie, Bucuresti

  • "Conferinta Nationala de Gastronomie", luna Octombrie, Bucuresti

Toate evenimentele sunt produse de catre Top Hospitality Romania iar ANBCT Romania se va implica la nivel de structura organizatorica, Jurizare si promovare a culturii competitionale in randul membrilor asociatiei si ai comunitatii de profesionisti culinari.


Prin acest parteneriat se doreste repornirea activităților competiționale din gastronomia românească la un nivel modern, dar si transmiterea unui mesaj de unitate in randul bucătarilor și cofetarilor profesioniști din Romania.


Invitam toți membri noștri să se alăture competițiilor organizate in cadrul parteneriatelor ANBCT România, pentru a participa activ la dezvoltarea mediului competițional din tara noastră. Vă așteptăm la toate competițiile organizate, sau făcute in parteneriat de către asociația noastră pentru a celebra împreună cultura gastronomică si competiția culinară!


Împreună suntem o forță!Stefan Bercea,

Presedintele ANBCT Romania

1.228 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page