top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Premii in valoare de 7500 de lei la Cupa Carpatilor in Arta Culinara

Culinary Culinary Arts School Brasov ofera primilor trei clasati la Categoria A ( Platou Rece Festiv din Carne de Vanat / Tematica: Muntii Carpati ), premii in valoare totala de 7500 lei!


Cupa Carpatilor in Arta Culinara se va desfasura in data de 28 iunie, la Krownwell Hotel, orasul Brasov! Echipele isi pot inscrie prticiparea la concurs, completând formularul de la urmatoarea adresa: https://bit.ly/CupaCarpatilor

Expozitia va fi deschisa pentru toate categoriile de vizitatori incepand cu ora: 11:30


Cine poate participa la acest concurs:

  • Echipe individuale reprezentand hoteluri, restaurante, alte tipuri de unitati de alimentative publica, etc, din Romania.

  • Echipe pe oras (mai multi bucatari sau cofetari care nu fac parte din aceasi unitate de alimentatie publica dar se unesc intr-o singura echipa - Ex. Echipa Orasului Campina)

  • Individuali, echipe formate dintr-o singura persoana si maxim un antrenor. ______________________________________________

Despre Culinary Arts School Brasov


Cu o vechime de 8 ani in romania unde se fac calificari in meseria de bucatar, specializare sef bucatar si specializari pe diverse module prin sustinerea de masterclass-uri cu chefi renumiti din romania si strainatate.


Diplomele pentru bucatar si sef bucatar sunt eliberate de ministerul educatiei nationale si ministerul muncii si justitiei sociale din romania.


La cursurile scolii avem ca lectori o echipa formata din chefi de top din romania precum Chef Dumitru Bucsa, Chef Constantin Ghimpu, Chef Mocan Emanuel, Chef Petronela Ciubotaru, Chef Doru Margineanu si Chef Cristian Dumitru.


Scoala este implicata in proiecte educationale unde tinerii sunt sustinuti in vederea practicarii acestei frumoase meserii ,cea de bucatar.


Fondatorul mentorul si coordonatorul scolii este Chef Georgy Valery

866 afișări0 comentarii
bottom of page