top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Pe 21 martie, Goût de France/Good France revine pentru cea de-a cincea ediție!

Evenimentul Goût de France/Good France înseamnă peste 3.500 de restaurante din 150 de țări din întreaga lume, care sărbătoresc gastronomia franceză, arta culinară, ingredientele de calitate și un stil de viață "à la française", în aceeași seară: cea din 21 martie ! România va fi foarte bine reprezentată în acest an, întrucât nu mai puțin de 26 de restaurante s-au înscris deja la acest eveniment, adică aproape de trei ori mai multe decât anul trecut.

Regiunea franceză pusă în valoare de această nouă ediție este Provence. Astfel, diferiți bucătari le vor propune oaspeților lor arome „însorite” din această regiune din sudul Franței, prin meniuri formate din patru preparate (aperitiv, felul principal, brânzeturi și desert) însoțite de vinuri franțuzești.


Ediția din acest an va pune, de asemenea, în evidență dezvoltarea durabilă, promovând gastronomia responsabilă și angajamentul maeștrilor bucătari față de protejarea mediului înconjurător, care se reflectă, printre altele, prin reducerea utilizării plasticului.


Așadar, toți iubitorii de gastronomie franțuzească își întâlnire, pe 21 martie, în următoarele restaurante:


La București :


La Cluj-Napoca :


La Timișoara :


La Oradea :

La Sibiu :

La Constanța :

La Târgu Mureș :

La Valea Doftanei :

În plus, la fel ca anul trecut, degustări de vinuri și brânzeturi vor avea loc la barul Corks din București.


Așadar, nu ezitați să vă faceți o rezervare pentru seara de 21 martie, la unul dintre aceste excelente restaurante și bucurați-vă de o minunată cină franțuzească !

245 afișări0 comentarii
bottom of page