top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
  • Poza scriitoruluiANBCT

Pastry Chef Thomas Huit se alătură echipei de instructori ICEP HOTEL SCHOOL

Dupa anuntarea reluarii cursurilor, ICEP HOTEL SCHOOL, partener educational al ANBCT Romania, face un nou anunt de interes pentru comunitatea ofetarilor si patiserilor din Romania.


"Din dorința de a transmite mai departe cu dăruire ceea ce el a învățat la rândul lui de la Chefi renumiți, Pastry Chef Thomas Huit se alătură echipei de instructori ICEP HOTEL SCHOOL.„Doresc să îi inspir pe cofetari să se dezvolte continuu și să se autodepășească, iar pe tineri să îmbrățișeze această meserie atât de frumoasă și creativă” – spune Thomas.


Cine este THOMAS HUIT?

  • Descoperă pasiunea pentru cofetărie la vârsta de 16 ani, ajutând mama în bucătăria casei în pregătirea răsfățurilor dulci pentru familie și prieteni.

  • După completarea studiilor în domeniu, Thomas are oportunitatea să lucreze la Paris sub îndrumarea Pastry Chef Yann Brys, în prestigioasele locații Hyatt Regency Hotel, Lutetia Hotel and Dalloyau, apoi în Dubai în echipa Chef-ului Yannick Alleno la prestigiousul hotel de lux One & Only The Palm Hotel Dubai.

  • În Romania ajunge să conducă departmentul Pastry la Sheraton Hotel, apoi colaborează cu restaurante și cofetării ca Fior Di Latte Restaurant, French Revolution, Arc Bakery și Loft. Din 2019 devine Ambasador Callebaut în România.

  • Thomas vorbește limba română, franceză și engleză.
PRIMUL CURS susținut de Pastry Chef Instructor are tematica de French Entremet & Petit Gateau - semnătura Thomas Huit, iar înscrierile au început!"

Mai multe informații: www.icephotelschool.com/thomas-huit +40 773 797 075 office@icephotelschool.com

177 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page