top of page
banner UFC.png
  • ANBCT

Meniu Digital GRATUIT pentru Industria OspitalitatiiPlatforma pusa la dispoziție gratuit de Bit Soft, colecteaza si pastreaza în siguranta datele rezervarilor și ofera clientelei meniul digital al locației. In mod normal pretul unei astfel de aplicatii variaza intre 50 EUR pana la 200 EUR insa din dorinta de a fi alaturi de HoReCa in aceste momente deloc usoare, Bit Soft doreste sa ofere GRATUIT aceasta facilitate care a devenit obligatorie pentru restaurante, ca ei sa isi poate relua activitatea.


Este important să ne aducem aminte că restaurantele au fost întotdeauna spații care au adus împreună oamenii, au creat un sentiment de comunitate, chiar și în cele mai dificile timpuri. Aceste vremuri aduc cu ele, pe lângă reconfigurarea vieții noastre, și o imensă oportunitate pentru partenerii noștri de a fi prezenți în viețile clienților lor, fiind în același timp, organizați și eficienți”. Bogdan Stanciu, Director General Bit Soft.

"Știm că redeschiderea restaurantelor presupune multe provocări, de o parte s-au ocupat cei de la Bit Soft!

Dezvoltată din necesitatea restaurantelor de a respecta măsurile stabilite de către noua ordonanță și dorința noastră de a fi alături de ospitalitatea românească, Bit Soft pune la dispoziție GRATUIT, platforma mobilă care: