Caută
  • ANBCT

MasterClass RICHARD HAWKE – Gluten Free Pastry | 15% Discount pentru membri ANBCT Romania

RICHARD HAWKE – Gluten Free Pastry: www.icephotelschool.com/richard-hawke

Reducere ANBCT: 15%

Data: 18-20 Martie 2019


Acesta este un eveniment ICEP Hotel School. In baza protocolului de colaborare cu ANBCT Romania, membri asociatiei beneficiaza de un discount de 15%.



O perspectivă nouă, diferită, asupra deserturilor fără gluten și a trendurilor moderne în cofetărie.

  • Deserturi fără gluten surprinzător de gustoase

  • Deserturi cu zahăr și grăsimi reduse

  • Produse fără lactoză

  • Produse fără ouă

  • Gusturi creative, texturi incredibile.

  • Programul creat de Richard Hawke pentru România acoperă o arie langă a deserturilor: choux, tarte, brioșe, opera, entremet, petit gateaux, etc.

  • Rezervă cursul astăzi, pentru a învăța să creezi deserturi noi, fără gluten sau a-ți adapta rețetele tale la tehnicile moderne fără gluten.

Ce vom învăța?


  • Cum folosim ingredientele fără gluten în rețetele de bază și cum obținem texturi și gusturi deosebite: blaturi, shortbread, crocant, choux pastry;

  • Cum să vă transformăm rețetele clasice în variante fără gluten, fără lactoză, etc.

  • Mousse-uri ușoare, aerate cu grăsime redusă folosind ingrediente și tehnici moderne;

  • Cum folosim inulina pentru a reduce cantitatea de zahăr și grăsimi din rețetele noastre;

  • Tehnici de patiserie vegană: bezea vegană, crémeux vegan cu bază de praline sau ciocolată;

  • Noi tehnici de decorare.


Program: [Ziua 1] Introducere în Allergenic Pastry (fără gluten, fără lactoza etc.)

  • Vom învăța despre conceptul Gluten-Free & Allergenic Pastry;

  • Vom realiza 2 produse de cofetărie în varianta clasică și glute-free: Opera și Choux Pastry;

  • Tasting: degustarea comparativă a produselor executate în prima zi;

  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.


[Ziua 2 + 3]:

  • Vom realiza 8 produse de cofetărie (aprox. 30 de subrețete) în variante fără gluten, fără lactoză, fără zahăr și grăsimi reduse, vegan:

  • Entremet MOF cu zmeură și cocos (fără gluten și lactoză)

  • Petit Gateaux - Apple slice fără gluten

  • Chocolate cake ( fără zahăr, fără gluten și fără lactoză)

  • Tarta cu ciocolată fără gluten și lactoză

  • Tartă cu lămâie fără gluten și lactoză, cu cremă vegană

  • Choux cu ceai verde și lămâie fără gluten

  • Milky praline fără gluten + 1 produs surpriză :)


Despre Chef Richard Hawke


Timp de aproape 5 ani, Chef Richard Hawke a format sute de cofetari la Academia lui ALAIN DUCASSE - EDUCATION ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE DE LA PÂTISSERIE (ENSP), fiind responsabil de programele educaționale internaționale. Printre elevii lui se număra și Pastry Art Chef Nina Tarasova, care își aduce aminte de Richard ca cel mai bun profesor al ei, cel care i-a îndrumat primii pași în patiserie, i-a insuflat pasiunea pentru patiserie și i-a dat încredere să își urmeze visul.


Richard Hawke deține nu doar experiență de pedagog la cel mai înalt nivel, dar a condus și cofetării de rang înalt din postura de Executive Pastry Chef, fiind în prezent Executive Chef la ROSE LÉON PATISSERIE din CASABLANCA, consultant internațional și ambassador internațional Weiss Chocolate.


În ultimii ani Richard s-a specializat în deserturi sănătoase/bio, fără gluten, fără lactoză, cu zahăr și grăsimi reduse, precum și deserturi fără ouă, dar fără a face rabat de la aspect, textură și gust.


“Deserturile lui sunt absolut delicioase. Pur și simplu nu poți face diferența, din punct de vedere gust, textură și aspect, dintre un desert normal și unul bio făcut de Richard. Absolut minunate!” - mărturisește Pastry Art Chef Nina Tarasova, care se află printre puținii specialiști care au avut ocazia să guste deserturile lui Richard.


Richard este un profesor extraordinar, dar și o persoana foarte carismatică, sinceră și generoasă. Este ca o carte deschisă, împărtășește cunoștințele lui fără nicio reținere.


RECUNOAȘTERE PROFESIONALĂ


  • LOCUL 1 - Artistic Chocolate Show Piece, Challenge des Mains d’Or

  • Locul 3 - Best Chocolate Entremets, Sugar Show Piece, Asian Pastry Cup, Australian Pastry Team


EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ


  • 2016 – Prezent: Head Pastry Chef at ROSE LÉON PATISSERIE, CASABLANCA, MOROCCO

  • 2012-2016: Pastry Trainer for International Programs, ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE DE LA PÂTISSERIE (ENSP), ALAIN DUCASSE EDUCATION, FRANCE

  • 2011-2012: Head Pastry Chef, PÂTISSERIE PAULOZ, LYON, FRANCE

  • 2010-2011: Head Pastry Chef, MANTA RESTAURANT, SYDNEY, AUSTRALIA


MasterClass RICHARD HAWKE – Gluten Free Pastry | 15% Discount pentru membri ANBCT Romania

MasterClass 3 zile

  • Date disponibile: 18-20 Martie 2019

  • 10 deserturi fără gluten: entremets, petit-gateaux, opera, brioșe, tarte, choux pastry

  • Locație: București

  • Taxă de participare: 595 EUR ( 15% DISCOUNT pentru membri ANBCT ) -Doar 15 participanți/masterclass

  • Limba: Engleză + Traducere în limba română

  • Nivel: deschis pentru toate nivelurileCe este inclus?· Participare la MasterClass; - Colecția de rețete exclusiviste Chef Hawke (booklet); - Ingrediente Premium pentru rețetele executate; - Echipamente și ustensile la dispoziție; - Welcome Coffee, apă, ceai; - O masă caldă;· Certificat de Participare- Deserturi pentru degustare + dessert-box.

* Vă rugăm să aduceți propria tunică de cofetar/bucătar, veți primi un șorț de purtat pe durata evenimentului.


Cui este recomandat?


Recomandăm acest MasterClass cofetarilor, bucătarilor, hotelurilor, restaurantelor și cofetăriilor care doresc să introducă în meniu deserturi moderne fără gluten, fără lactoză, fără ouă, dietetice, cu zahăr și grăsimi reduse, cursanților și tuturor celor interesați care doresc să învețe să pregătească deserturi fără gluten.


Pentru a beneficia de DISCOUNTUL de 15% din pretul de vanzare va rugam sa completati formularul de mai jos:


38 afișare
  • Facebook Clean