top of page
banner UFC.png

MasterClass Antonio Bachour


Unul din cei mai mari pastry chefi din lume, autor a 4 cărți de succes dedicate deserturilor, câștigător al premiului Best Pastry Chef 2018 la Milano si al premiumului Zest "Baking & Pastry Innovator", proprietar de cofetărie "Bachour Miami" și Executive Pastry Chef Starwood Hotel “The St. Regis Bal Harbour Resort” din Miami, SUA, Pastry Chef ANTONIO BACHOUR revine în România la invitația ICEP HOTEL SCHOOL pentru o colecție de MasterClass-uri de excepție.

Prima vizită al marelui Pastry Chef in România se întâmpla în Martie 2018, când la cele 3 masterclass-uri organizate de ICEP HOTEL SCHOOL au participat peste 60 de cofetari, patiseri și bucătari din toată țara, dar și străinătate.

Printre participanți se afla și Chef Alex Petriceanu, care mărturisește că întâlnirea cu Chef Antonio Bachour a fost "un vis împlinit". Vezi mai jos interviul realizat.
În luna IULIE 2019 Chef Antonio Bachour va susține mai multe MasterClass-uri în România la ICEP HOTEL SCHOOL, printre care și primul MasterClass adresat special BUCATARILOR pentru DESERTURI DE BUCATARIE.


Iată calendarul evenimentului:

📌2-3 Iulie: Entremets & Petit Gateaux 📌5-6 Iulie: Tarts & Eclairs 📌8 Iulie: Chocolate Bonbons 📌9-10 Iulie: Viennoiserie 📌11 Iulie: Plated Desserts - Deserturi Bucatarie


Pentru informații și rezervări: 🌠 www.icephotelschool.com/antonio-bachour ☎️ +40 773 797 075.

Membrii Asociatiei ANBCT beneficiază de un discount 10% din valoarea cursului.


Vă așteptăm cu drag,

ICEP HOTEL SCHOOL

135 afișări0 comentarii
bottom of page