top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
  • Poza scriitoruluiANBCT

Marii castigatori ai Arenei Bucatarilor

In acest weekend s-a desfasurat la Brasov cea de-a 10 editie a concursului gastronomic dedicat bucatarilor profesionisti, Arena Bucatarilor concurs initiat si organizat de cate Selgros Romania. Din start trebuie sa va spunem ca nivelul acestei editii a fost unul foarte ridicat din toate punctele de vedere. Noua sala dedicata exclusiv acestui concurs de prestigiu este una absolut senzationala, utilata ultra-modern pentru a permite desfasurarea concursului la cel mai inalt nivel de cerinte competitionale. 


Arena Bucatarilor
Hairadin Laurențiu - Locul 1 Arena Bucatarilor 2019

Daca la senori toata lumea se astepta la un nivel competitional ridicat, supriza a venit din partea juniorilor care au impresionat atat juratii cat si audienta prezenta la concurs. Primele trei locuri au fost ocupate de Gabriel Rusu ( locul 3 ), Stan Alexia ( Locul 2) si Munteanu Dadiana ( Locul 1 ) . Juriul care a evaluat creațiile tinerelor talente a fost format din nume mari ale gastronomiei românești: Cezar Munteanu, Nico Lontras, Ciprian Nicolescu, Victor Melian, Jakob Hausmann, Cornelia Ghișoi și Liviu Preda.


La seniori lupta a fost una foarte stransa, cu preparate care au atins un nivel de complexitate foarte ridicat, si in care au invins stapanirea de sine si experienta competitionala. Juriul a fost format din: Leo Aichinger (Austria), Pavel Vasiliev (Rusia), Cezar Munteanu, Nico Lontras, Jakob Hausmann, Victor Melian, Ioan Florescu, Cornelia Ghișoi, Liviu Preda și Ciprian Nicolescu. Podiumul a fost ocupat de catre:

Locul 3: Cobuț Răzvan Daniel 

Locul 2: Todean Marius

Locul 1: Hairadin Laurențiu 


Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 a primit un premiu de 10.000 de lei și o săptămână de pregătire în afara țării alături de un chef din grupul Transgourmet.  De remarcat ca Hairadin Laurentiu a mai castigat locul 2 la editia din 2016 a concursului Arena Bucatarilor. 


41 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page