top of page
banner UFC.png
  • ANBCT

Marea Finală a competiției Arena Bucătarilor, ediția 2018

În perioada 27-28 octombrie, la Brașov, are loc Marea Finală Arena Bucătarilor, ediția 2018, organizată de prietenul bunului gust și al calității, Selgros Cash&Carry. Finala are loc în noul centru „Arena Bucătarilor“, centru de excelenţă al gastronomiei româneşti aflat în incinta magazinului Selgros Cash&Carry Brașov din Calea Bucureşti nr. 231.Ingrediente premium, concurenți excepționali, stele ale gastronomiei naționale și internaționale se reunesc pentru al X-lea an într-o competiție de prestigiu, afiliată competiției Les Chefs en Or organizată de grupul Transgourmet.


Pe această cale, Selgros Cash&Carry invită toți profesioniștii în arta culinară și pasionații de bunătățuri să ia parte la un duel savuros, în cadrul căruia se vor lupta pentru un loc pe podiumul gastronomiei 8 bucătari profesioniști (categoria seniori) și 8 tinere talente în arta culinară (categoria juniori).


Ajunsă la cea de-a X-a ediție, competiția Arena Bucătarilor scrie şi anul acesta o nouă pagină în istoria bucătăriei românești. Dintre sutele de bucătari profesioniști înscriși în etapele prelimiare şi în urma unei selecții riguroase, 32 au fost selectați să intre în arenă în cele 4 semifinale desfășurate în luna mai, la București. După lungi deliberări, juriul de marcă al competiției i-a desemnat pe cei mai buni dintre semifinaliști, cei 8 bucătari profesioniști care vor continua lupta în Marea Finală de duminică.