Caută
  • ANBCT

MALTA CULINARJA 2007

MALTA CULINARJA 2007


In perioada 22 – 25 noiembrie a.c. s-a desfasurat competitia culinara Malta Culinarja 2007, eveniment gastronomic organizat de asociatia bucatarilor din Malta.


Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania a fost invitata sa participe la aceasta competitie gastronomica alaturi de echipele Scotiei, Rusiei si Islandei. Ultimele 2 tari si-au declinat in ultimul moment prezenta.


Echipa Romaniei a fost alcatuita din

  • Gabriela Berechet – team manager

  • Petronela Ciubotaru – MAC, Vila Iulia Vatra Dornei

  • Maria Ginghina – MAC, THR CG

  • Marius Tifachi – MAC, Compex agrement Ciric Iasi.


Alaturi de echipe de la lanturi hoteliere din Malta, precum Hilton, Radisson, Excelsior, echipa Romaniei s-a aliniat la startul competitiei la urmatoarele clase competitionale:


  • Platou festiv de peste – echipa din 2 persoane – Petronele Ciubotaru si Maria Ginghina

  • Preparat cald din porc – 30 de minute de gatit 2 portii in amfiteatru – Petronela Ciubotaru, Maria Ginghina si Marius Tifachi

  • Preparat cald din peste – 30 de minute de gatit 2 portii in amfiteatru – Petronela Ciubotaru, Marius Tifachi

  • Preparat cald din ciuperci - 30 de minute de gatit 2 portii in amfiteatru – Petronela Ciubotaru

  • Preparat cald din paste - 30 de minute de gatit 2 portii in amfiteatru – Marius Tifachi

  • Preparat cald din rata - 30 de minute de gatit 2 portii in amfiteatru – Maria Ginghina, Marius Tifachi

  • Sculptura in legume si fructe – 1 ora de asamblat bufet rece – Petronela Ciubotaru