top of page
banner UFC.png

Jocurile Olimpice Culinare 2020 în organizarea profesioniștilor germani

Actualizată în: 27 dec. 2019

Asociația Chefilor din Germania (VKD), Municipalitatea Stuttgart și filiala DEHOGA din Baden-Württemberg au invitat cei mai buni bucătari ai lumii la Stuttgart.


Renumit ca regiune gastronomică, statul federal Baden-Württemberg a adăugat cu succes un alt punct de atracție în programul evenimentelor sale: între 14 și 19 februarie 2020, va pune în scenă pentru prima dată Olimpiada IKA / Culinary, în colaborare cu INTERGASTRA, liderul târgurilor de profil pentru industria hotelieră și catering.


La urma urmei, gătitul și savurarea mâncării și băuturilor sunt înnăscute în fiecare locuitor al statului federal Baden-Württemberger: regiunea are mai multe restaurante cu stele Michelin și aprecierea Gault-Millau decât orice alt stat federal - în consecință, bogățiile culinare ale Baden-Württemberg sunt incomensurabile. Capitala Stuttgart este situată chiar în inima acestei regiuni gastronomice și va fi un punct central pentru degustările create de chefii internaționali în februarie.


Ca locație, târgul din Stuttgart se remarcă pentru marea sa rețea de transport: situată chiar lângă aeroportul din Stuttgart, Olimpiada IKA / Culinary este ușor accesibilă pentru vizitatorii internaționali.Pe lângă facilitățile aeriene, destinațiile propuse de târgul INTERGASTRA 2020 sunt ușor accesibile cu trenul sau mașina. Cu o suprafață totală de 120.000 m², târgul din Stuttgart este locul ideal pentru evenimente de toate dimensiunile.


Jocurile Olimpice IKA / Culinary Olympicas beneficiază de aceste facilități multifuncționale și de echipamentele de ultimă generație de pretutindeni, în spațiile de la târg.


Cu peste 100.000 de vizitatori așteptați, IKA / Jocurile Olimpice Culinare oferă posibilitatea de a se prezenta la nivel maxim unui public larg de specialitate.


Richard Beck, președintele asociației bucătari germani VKD, care promovează și organizează evenimentul, felicită noua locație din Stuttgart. „Cu târgul INTERGASTRA din Stuttgart și DEHOGA Baden-Württemberg avem doi parteneri puternici la noi pentru a face din cea de-a 25-a ediție a IKA / Olimpiada Culinară un succes internațional”, spune Beck.


Vă reamintim că România este participantă la Jocurile Olimpice Culinare cu echipele naționale de seniori și juniori, precum și cu 2 echipe regionale, Belvedere Brașov și Casa Boierului din Deal, Buzău. ( LINK Articol )


Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor Jocurilor Olimpice :

https://www.olympiade-der-koeche.com/en/news/a-passionate-approach/


credit foto : messe stuttgart, vkd , Fairground Stuttgart

82 afișări0 comentarii
bottom of page