Caută

Jocurile Olimpice Culinare 2020 în organizarea profesioniștilor germani

Actualizată în: 27 Dec. 2019

Asociația Chefilor din Germania (VKD), Municipalitatea Stuttgart și filiala DEHOGA din Baden-Württemberg au invitat cei mai buni bucătari ai lumii la Stuttgart.


Renumit ca regiune gastronomică, statul federal Baden-Württemberg a adăugat cu succes un alt punct de atracție în programul evenimentelor sale: între 14 și 19 februarie 2020, va pune în scenă pentru prima dată Olimpiada IKA / Culinary, în colaborare cu INTERGASTRA, liderul târgurilor de profil pentru industria hotelieră și catering.


La urma urmei, gătitul și savurarea mâncării și băuturilor sunt înnăscute în fiecare locuitor al statului federal Baden-Württemberger: regiunea are mai multe restaurante cu stele Michelin și aprecierea Gault-Millau decât orice alt stat federal - în consecință, bogățiile culinare ale Baden-Württemberg sunt incomensurabile. Capitala Stuttgart este situată chiar în inima acestei regiuni gastronomice și va fi un punct central pentru degustările create de chefii internaționali în februarie.


Ca locație, târgul din Stuttgart se remarcă pentru marea sa rețea de transport: situată chiar lângă aeroportul din Stuttgart, Olimpiada IKA / Culinary este ușor accesibilă pentru vizitatorii internaționali.Pe lângă facilitățile aeriene, destinațiile propuse de târgul INTERGASTRA 2020 sunt ușor accesibile cu trenul sau mașina. Cu o suprafață totală de 120.000 m², târgul din Stuttgart este locul ideal pentru evenimente de toate dimensiunile.


Jocurile Olimpice IKA / Culinary Olympicas beneficiază de aceste facilități multifuncționale și de echipamentele de ultimă generație de pretutindeni, în spațiile de la târg.