top of page
banner UFC.png

International Chefs Day - 20 octombrie 2019


În fiecare an, pe 20 octombrie, sărbătorim Ziua Internațională a Chefilor.

De la crearea acestei zile de către apreciatul bucătar Dr. Bill Gallagher în 2004, Worldchefs s-a angajat să folosească Ziua Internațională a Chefilor pentru a celebra nobila noastră profesie, amintind întotdeauna că este datoria noastră să transmitem cunoștințele și abilitățile noastre culinare către următoarea generație de bucătari cu o sentimentul de mândrie și angajamentul față de viitor.În ultimii ani, Worldchefs s-a asociat cu Nestlé Professional pentru a învăța copiii de pe glob despre importanța unei alimentații sănătoase, prin găzduirea de ateliere pline de distracții în întreaga lume.

Cu participarea dvs., vom face Ziua Internațională a Chefilor 2019 cea mai bună ediție de până acum!
Tema campaniei din acest an este „Cum funcționează mâncarea sănătoasă”.

Vrem să arătăm cum acționează alimentele în corpul nostru, ce reacții se produc. După ultimii doi ani de eroi sănătoși și alimente sănătoase pentru profesii sănătoase, modul în care alimentația sănătoasă determină reacții ale corpului nostru este tema de anul acesta.

Ziua Internațională a Chefilor este o oportunitate de a-i învăța pe copii despre alimentația sănătoasă, lăsându-i să fie creativi cu mâncarea. Cu aportul, educația și ajutorul bucătarului, copiii vor putea crea rețete din alimente sănătoase, ajutându-i să-i învețe pe copii cum funcționează mâncarea sănătoasă.

Portocalele - conțin vitamina C și determină dezvoltarea sistemului imunitar.

Castravetele - conține 95% apă și te ajută la hidratarea corpului.

Morcovul - conține vitamina A și ne ajută la o bună vedere.

Și sunt doar 3 dintre alimentele pe care trebuie să le consumăm frecvent.

Și în acest an Prestigio Events din Brasov, împreună cu gazdele noastre Chef Ștefan Bercea și Chef Dragoș Bercea, vor fi alături de elevii de la Școala Generală 12, „antrenați” de prof. Manuela Petrescu în această expediție culinară.

Ne bucurăm și în acest an de prezența Lady Chef Cornelia Ghișoi , Chef Dumitru Burtea - membru de onoare ad-vitam WorldChefs și componenți ai echipei naționale olimpice de seniori ai României.Invităm toți membrii asociației nationale ANBCT să organizeze astfel de comunicări cu generația de copii dornici de o alimentație sănătoasă.

Regulamentul de desfășurare a evenimentului aici : https://www.internationalchefsday.worldchefs.org/

120 afișări0 comentarii
bottom of page