top of page
banner UFC.png

IKA 2024: PREÎNSCRIEREA ESTE DESCHISĂ PLUS CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

Echipele si candidatii individuali se pot preînregistra acum pentru a participa la Jocurile Olimpice IKA/Culinare 2024. Înscrierea oficială va fi posibilă în scurt timp. În plus, au fost publicate Condițiile de participare.Peste aproximativ un an, sute de bucătari din întreaga lume vor provoca din nou momente de inovatie si excelenta culinara la Stuttgart, la Olimpiada IKA/Culinară, care va avea loc în perioada 2-7 februarie 2024, în paralel cu târgul Intergastra si vor concura pentru aurul olimpic.


Echipele (catering comunitar și regionale) se pot deja preînregistra pentru un loc de start în această competiție unică. Înscrierea oficială pentru participare - apoi și pentru Individual Exhibitors si Live Carvers - este așteptată să se deschidă la mijlocul lunii februarie 2023.


Conform regulamentului, numai asociațiile naționale care sunt membre ale Worldchefs pot înscrie o echipă națională. O singură echipă națională poate reprezenta o țară.

O echipă națională este formată din șase (6) membri (bucătari/cofetar) și maximum patru (4) ajutoare. ANBCT este singura asociatie nationala din Romania, membra activa a WACS inca de la infiintarea sa in anul 1971. ANBCT va inscrie atat echipele nationale de seniori cat si pe cea de juniori si va concura pentru un loc pe podiumul Olimpiadei Culinare de la Stuttgart 2024.


Pentru preînscrierea dumneavoastră ca participant indivitual, sau a echipei regionale, trimiteți un e-mail la ika@vkd.com.


În plus, condițiile de participare pentru toate categoriile de concurs pot fi acum vizualizate și descărcate aici: www.olympiade-der-koeche.com/en/information-for-teams/conditions-of-participation/6.541 afișări0 comentarii
bottom of page