Caută
  • ANBCT

Horeca School MasterClass | Chef Marike Van Beurden - Deserturi de Restaurant / Deserturi Vegane

Actualizată în: 8 Mart. 2019

Chef Marike van Beurden este deja cunoscuta profesionistilor din domeniul culinar in Romania prin demonstratia exceptionala sustinuta de ea in cadrul Top Culinary Trends 2018 organizata la Hotel Radisson.Revine in Romania la Horeca School in perioada 30-31 mai , cu un nou curs dedicat bucatarilor si cofetarilor, cu tema PLATED DESSERTS si Vegan Menu Dessert.


Va invitam sa nu ratati ocazia de a invata cum se prezinta aceste tipuri de desert , service-ul din cadrul evenimentelor, organizarea proprie si a echipei pentru ca in cadrul unui eveniment sa puteti realiza toate preparatele in timp obtim si cu maxim de calitate.


Pastry chef Marike van Beurden a câștigat în 2013 locul 1 la Dutch Chocolate Masters, iar în același an a participat World Chocolate Masters, unde a obținut premiul I pentru cea mai bună pralină. A coordonat partea de cofetărie a restaurantului Caprice din cadrul hotelului Four Seasons din Hong Kong care are două stele Michelin. Pentru activitatea sa a primit premiul pentru Cel mai bun Cofetar din Hong Kong.