top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
  • Poza scriitoruluiANBCT

Horeca Culinary School și-a reluat activitatea

Horeca Culinary School,  partener educational al asociatiei noastre și-a reînceput activitatea începând cu 1 iunie, respectând și implementand o serie de măsuri suplimentare  potrivit recomandărilor prevăzute în OUG 70/2020 și OMMPS/OMS Nr 3577/2020 pentru gestionarea riscului igienico-sanitar în materie de protecție și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19.


Centrului de formare profesională este organizat pe 5 nivele, dispune  de laboratoare ultilate cu aparatură de ultima generație cu o suprafață de 150 mp fiecare, iar acest spațiu generos permite efectuarea cursurilor practice în condiții optime respectând distanță de siguranță între posturile de lucru.


La baza activității lor stau următoarele valorile fundamentale:   grijă pentru oameni; responsabilitatea; inovația; tradiția; calitatea. Oferă o gamă diversificată de cursuri de formareprofesională că și centru suport în domeniul HoReCa.


Având în vedere situația actuală din România, dar și cea de la nivel internațional cauzată de

apariția și răspândirea virusului COVID-19, Horeca School și-a  luat angajamentul de a prioritiza grijă pentru oameni și de a aplică responsabil o serie de măsuri de protecție și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19.  


Setul de măsuri a fost implementat imediat și vizează atât activitățile personalului, cât și tot

lanțul alimentar parcurs in cadrul cursurilor practice de formare profesionala, începând de la recepția materiei prime și a ingredientelor, continuând pe tot fluxul de desfasurare a lectiilor practice.


În ceea ce privește accesul în unitate a unor persoane străine, acesta a fost limitat la minim.

Limitarea accesului în incinta unității a reprezentanților prestatorilor de servicii și în cazul în care este impetuos necesară prezența acestora în unitate, aceștia trec printr-un filtru de dezinfecție special amenajat la accesul în incinta unității.


Planul de măsuri este actualizat în permanență, funcție de evoluția situației la nivel național

și internațional. Respectând normele igienico-sanitare precum și acțiunile/ măsurile aplicate în materie de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, Horeca School vă asigură că rămân garantate toate activitățile din cadrul Centrului de Formare Profesională.


„Având în vedere situația actuală din România, dar și cea de la nivel internațional cauzată de apariția și răspândirea virusului COVID-19, Horeca School și-a luat angajamentul de a prioritiza grija pentru oameni și de a aplica responsabil o serie de măsuri de protecție și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19. Setul de măsuri a fost implementat imediat și vizează atât activitățile personalului, cât și tot lanțul alimentar parcurs în cadrul cursurilor practice de formare profesională, începând de la recepția materiei prime și a ingredientelor, continuând pe tot fluxul de desfășurare a lecțiilor practice. Planul de măsuri este actualizat în permanență, funcție de evoluția situației la nivel național și internațional. Vom reîncepe cursurile cu cele șapte grupe care au rămas întrerupte în diverse stadii ale programului de formare bucătar, cofetar-patiser și bucătar șef, și, deși noi ne-am continuat pregătirea în online, abia așteptăm să ne revedem cu toții!”, a precizat Cristina Van Der Schaaf, co-fondator Horeca School.125 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page