top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
  • Poza scriitoruluiANBCT

Experiență live „How it's made” Bleu de toi cu Maître Chocolatier Gérald De Brandt

Dragi colegi, daca sunteti pasionati de ciocolaterie, Leonidas România – prezintă, in exclusivitate, sesiuni live „𝗛𝗼𝘄 𝗶𝘁'𝘀 𝗺𝗮𝗱𝗲” în care, unul dintre maeștrii ciocolatieri Leonidas va realiza, direct în ciocolaterie, celebra și delicioasa pralină „Bleu de toi”.


Pentru prima data in Romania, Maître Chocolatier Leonidas Belgium - Gerald De Brandt , va realiza, pas cu pas, noua pralină din acest sezon.


Realizarea 𝗹𝗶𝘃𝗲 a pralinei „Bleu de toi” va fi un adevărat spectacol al tuturor simțurilor, de la mirosul delicios al ciocolatei belgiene pure, la realizarea fiecărui strat și texturi care vor impresiona la nivel vizual.


Pralina „𝗕𝗹𝗲𝘂 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗶” are un înveliș din ciocolată belgiană albă, colorată în mod natural cu spirulină, și o cremă delicioasă de ganache cu portocale roșii și o notă de goji, care oferă un gust dulce-acrișor.


Sesiunile vor avea loc pe 𝟮𝟴 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲 si 𝟭 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲, începând cu ora 10:00, iar clienții și toți cei ce vor veni în ciocolateria Leonidas România (Calea Dorobanti, nr. 152 ) din Bucuresti, vor putea asista la experiența live realizată de maestrul ciocolatier!

558 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page