top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg

European Grand Prix 2023: Global Chefs Challenge – Semifinalele Regionale Europene

Marele Premiu European 2023: Global Chef Challenge - Semifinalele regionale europene va avea loc la Rimini, Italia, în perioada 19-22 februarie 2023, în cadrul Beer&Food Attraction.

INTRODUCERE - DRUMUL SPRE SINGAPORE

Pentru finala Global Chef Challenge 2024, 40 de echipe vor concura în Singapore în cadrul a 4 categorii:

  • Global Chefs Challenge – Din partea Romaniei va concura Chef Emanuel Mocan

  • Global Pastry Chefs Challenge – Din partea Romaniei va concura Pastry Chef Flavian Dobre

  • Global Vegan Chefs Challenge – Din partea Romaniei va concura Chef Alin Vadean

  • Global Young Chefs Challenge - Din partea Romaniei va concura Chef Dadiana Munteanu

Țara gazdă a Congresului Worldchefs și a finalei Global Chefs Challenge primește întotdeauna o poziție de "wild card" pentru echipa sa în fiecare dintre cele 4 categorii, calificându-se fără a fi nevoită să se claseze neapărat în vreo competiție parteneră sau semifinală.


Echipele rămase pentru a intra în rândurile competiției trebuie să treacă mai întâi prin rundele naționale de calificare înainte de a trece la semifinalele regionale. Acești 7 câștigători regionali avansează apoi pe scena mondială pentru a concura pentru cele mai înalte onoruri alături de candidații precalificați la Cupa Mondială Culinară în cadrul finalei Global Chef Challenge.


Pentru finala din 2024, vor fi selectați 2 concurenți Global Chef Senior pentru fiecare regiune, apoi 1 pentru categoriile Vegan, 1 pentru Patiserie și 1 pentru categoria Young Chefs.


DETALII

Data: Marele Premiu European 2023: Global Chef Challenge - Semifinalele regionale europene va avea loc în Rimini, Italia, 19- 122, februarie 2023, în timpul Beer&Food Attraction.


Loc de desfășurare: La locul de desfășurare: Rimini Expo Centre

Cine se poate înscrie?

Fiecare dintre țările membre Worldchefs din Europa de Sud, Centrală și de Nord. Un singur concurent pe țară și pe categorie.


Cum ar trebui ca fiecare țară să își selecteze concurentul pentru concursul continental?

Fiecare țară poate organiza o competiție națională, așa cum se arată mai sus, urmând exact aceleași linii directoare ca și în cazul semifinalei și al finalei. sau poate pur și simplu să selecteze un concurent dacă timpul nu permite organizarea unui concurs național.


Cum se va desfășura competiția?

Consultați orarele, întrebările frecvente și informațiile generale de mai jos in anexaConsultați liniile directoare de la Worldchefs: https://worldchefs.org/CulinaryRules/.

Fiecare țară concurentă poate trimite un judecător internațional "A" sau continental "B" sau un judecător aprobat de Worldchefs pentru patiserie, pe cheltuiala proprie.

Toți judecătorii trebuie să trimită un CV de judecător.

Îmbrăcămintea concurenților și a juriului: Jachetă de bucătar cu logo-ul național, pantaloni negri, pantofi și șorț alb.

Limba oficială a juriului în cadrul concursului: Engleză.

918 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page