top of page
banner UFC.png

Distri Fresh lanseaza platforma de comenzi www.carne-online.ro

Miercuri 15 martie, Distri Fresh International SRL lanseaza cel mai provocator proiect al său din 2023, platforma de livrări online www.carne-online.ro. Fondată cu 10 ani în urmă ca rețea de magazine de carne, compania a dorit să se diferențieze de celelalte unități de profil prin crearea brandului de magazine tip macelărie/carmangerie CIOCU’MIC, având ca simbol un cap de pui, destinat produselor din pasăre.Ulterior, a achiziționat brandul COMINCA de la Macromex, destinat carnii de porc și vită, și a creat brandul DELICATEZZURI pentru produsele din carne premium. Datorită expansiunii anuale, societatea a vândut divizia de retail, cele 10 magazine, și s-a concentrat pe distribuția en-gros. Astfel, în anul 2018 a început construcția centrului logistic cu temperatură controlată din Parcul Industrial Bors, finalizat în 2020, și instalarea unei linii de ambalare carne în atmosferă modificată și vacuum de ultimă generație cu o capacitate de 10 t/8h.


Pandemia ce a urmat a determinat compania să sprijine sectorul HORECA prin diversificarea gamei de produse destinate acestui sector. Astfel, pe lângă carne, societatea a început să distribuie direct de la producători preparate din carne, brânzeturi, conserve, uleiuri și făină pentru pizzerii și patiserii. Acest efort a fost recompensat prin obținerea locului 3 pe țară la secțiunea firme mijlocii pentru anul 2022, clasament întocmit de Camera de Comerț și Industrie a României, având o cotă de piață între 3-5%. Astfel, 3-5 români din 100 consumă direct sau indirect produsele distribuite de companie.


În anul 2022, societatea operează două centre logistice în comuna Bors și în comuna Lugașu de Jos, iar distribuția în toată România se realizează cu parc propriu de 21 de camioane frigorifice autorizate sanitar-veterinar. Astfel, pe parcursul anului a fost implementat cel mai înalt sistem de calitate în domeniul logisticii pentru produsele alimentare IFS Logistic - International Food Standard de către SGS Germania.


În perioada pandemiei, profilul consumatorului și al clienților HORECA s-a schimbat spre online. Astfel, compania a decis să inițieze proiectul www.carne-online.ro, o platformă de livrări online pentru specialiștii din domeniul HORECA, precum și pentru persoanele fizice care doresc să-și organizeze evenimente private. Având ca partener comercial ANBCT –Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism și ca imagine pe Chef Dragos Bercea – capitanul echipei naționale de bucătari la Olimpiada Culinara de la Stuttgart 2020.Prin ce se diferentiaza fata de alte site-uri de profil ?

Produsele intr-o sortimentatie variata aflate in platforma www.carne-online.ro sunt produse profesionale destinate sectorului Horeca si nu se regasesc in retail, avand o calitate mult superioara, testate si premiate de nenumarati chefi din Europa, dar si din Romania, produsele se afla deja in peste 500 de locatii la nivel national, garantia calitatii livrarilor la temperatura controlata certificate prin IFS Logistic, experienta in domeniul food de peste 10 ani este cartea lor de vizita. Odata cu lansarea acestei platforme se va lansa si conceptul ALL for PIZZA , pe langa furnizarea materiilor prime autentice pentru pizzerii, materii prime originale din Italia , regiunea Campagna, totodata se va pune la dispozitia oricarui client care doreste sa –si deschida o pizzeria, sau sa-si diversifice retetele un Chef Pizzer angajat al societatii noastre si locatia noastra de la Pensiunea Valea Gepisului unde gratuit poate beneficia de scoala si asistenta gratuita.


Platile prin platoforma www.carne-online.ro sunt asigurate de Banca Trasilvania prin BT PAY facand platforma una dintre cele mai sigure.In perioada urmatoare paltforma va punem la dispozitie o rubrica de retete si recomandari oferite de catre chefi renumiti din domeniu.


Va asteptam la CASA DARVAS din orasul Oradea, miercuri 15 martie la ora 15 pentru a afla mai multe noutati si pentru a degusta produsele Distri Fresh International SRL.474 afișări0 comentarii
bottom of page