banner UFC.png
  • ANBCT

Cupa Transilvaniei în Arta Culinară

Actualizată în: 20 aug. 2021

Top Hospitality Romania alături de Sponsorul Principal CELLI si in parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, va invita la concursul culinar "Cupa Transilvaniei in Arta Culinara" dedicat bucătarilor si cofetarilor profesioniști, ce se va desfasura in data de 31 August in orasul Cluj-Napoca.. ​

Concursul este semnalul unui nou început în ceea ce privește mediul competițional culinar din Transilvania, si va reuni in orasul Cluj-Napoca, cei mai talentați bucătari si cofetari profesioniști ai momentului. Competiția va avea doua categorii disponibile si invită toți profesioniștii să se înscrie.


  • CELLI, partenerul nostru de incredere in competitiile culinare. Sistemele de filtrat si imbuteliat apa Celli asigura o sursa inepuizabila de apa plata si carbogazoasa rece ce poate fi imbuteliata in sticle reutilizabile.

  • Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, cu o activitate de 50 de ani in domeniul promovarii valorilor culinare romanesti si a profesionstilor din gastronomie, ANBCT este in acest moment, cea mai mare asociatie de bucatari si cofetari profesionsiti din Romania.

  • Kimbo Romania: Kimbo reprezinta traditia cafelei napoletane. De la selectia atenta a celor mai bune boabe verzi pana la abilitatea de a combina origini din peste 50 de tari diferite, Kimbo promite sa ofere pasiune si savoare in fiecare ceasca de cafea.

61 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate