Caută
  • ANBCT

Cupa Transilvaniei în Arta Culinară

Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism - România membră cu drepturi depline în Word Association of Chefs Societies, organizează în perioada 08-09.04.2011 concursul profesional regional ”Cupa Transilvaniei în Arta Culinară”.


Cupa Transilvaniei in arta culinara 2011

Evenimentul va avea loc la Expo-Transilvania din Cluj Napoca str. Aurel Vlaicu FN şi va reunii profesioniştii din domeniul gastronomiei şi ospitalităţii regionale sub emblema ” Transilvania gastronomică”.


Bucătarii, cofetarii şi patiserii vor avea ocazia de a-şi etala măestria în primul concurs profesional organizat de asociaţia naţională şi are ca scop principal, preselecţia membrilor echipelor naţionale de seniori şi juniori, care vor reprezenta România la concursurile şi evenimentele naţionale şi internaţionale de artă culinară.


Totodată ANBCT-România se alătură celorlalte asociaţii internaţionale şi organizează o expoziţie de artă culinară cu vânzare în vederea strângerii de fonduri pentru susţinerea Asociaţiei profesionale din Japonia “All Japan Chefs Association”. Pot participa la acest gest umanitar restaurante, cofetării şi patiserii prin prezentarea de produse ce vor fi vândute publicului, sumele încasate vor fi depuse sub formă de donaţie în contul ANBCT-România şi vor şi transmise către All Japan Chefs Association.

Fii şi tu câştigător!


Concurenţi:

-echipe formate din maxim trei membrii;

sau

-individual.