Caută
  • ANBCT

Cupa “Ramnicu Valcea in Arta Culinara” 29 aprilie-1 mai 2011

INVITATIE


Doamnelor si domnilor bucatari, cofetari si patiseri va invitam sa participati la primul concurs de arta culinara din Romania, cu tema meniu de nunta.


Aratati-va maestria si indemanarea artistica, prezentand meniuri de nunta si torturi festive in cadrul targului de nunti din cadrul Complexului Expozitional SOFIANU din orasul Ramnicu Valcea.


REGULAMENTUL COMPETITIEI


Cupa “Ramnicu Valcea in Arta Culinara”


Concursul are ca baza atragerea a cat mai multi bucatari si cofetari antrenand echipele in vederea selectionarii de noi cadre pentru formarea unor echipe ce pot participa la manifestarile similare internationale. Totodata aceste concursuri au ca strategie largirea bazei de cunoastere si a schimbului de impresii, de perfectionare continua si de indentificare a valorilor culinare romanesti.


Concursul regional se va desfasura in urma inscrierii echipelor la Secretariatul General al asociatiei si dupa caz la directorii sucursalelor regionale/parteneri.

Cupa “Ramnicu Valcea” in Arta Culinara se va desfasura in incinta Centrului de Expozitii si Evenimente Sofianu din orasul Ramnicu Valcea, judetul Valcea in perioada 29 aprilie-1 mai 2011.


Expozitia este deschisa pentru toate categoriile de vizitatori.