top of page
banner UFC.png

Trofeul "Banat" în Artă Culinară, ediția I, 2019

Actualizată în: 29 ian. 2020

Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, membru cu drepturi depline WorldChefs , vă invită să participați la evenimentul gastronomic al anului 2019 din cadrul evenimentului CULINARY&FOOD EXPO Timișoara, 4-6 octombrie 2019.
Scopurile de bază ale A.N.B.C.T. - România sunt reprezentarea la nivel național și internațional a activității gastronomice din România, organizarea de evenimente gastronomice, promovarea gastronomiei, promovarea bucătarilor profesionişti şi amatori, reprezentarea la nivel de echipă națională a României la competițiile internaționale.

Organizarea primei ediții a Trofeului "Banat" în Artă Culinară în cadrul evenimentului Culinary & Food Expo, în parteneriat cu Camera de Comert , Industrie și Agricultură Timiș , vine să completeze paleta de acțiuni ale asociației naționale din anul 2019.

Trofeul "Banat" în Artă Culinară 2019 este organizat în cadrul evenimentului Culinary&Food Expo Timișoara.

Competiția gastronomică se desfășoară pe parcursul a 2 zile.

În data de 5 octombrie vor fi probele la rece, platouri, și produse de cofetărie, iar duminică 6 octombrie se va desfășura proba la cald. Precedentele 2 ediții s-au desfășurat in anii 2011 si 2012.

Înscrierile pentru competiția culinară a Banatului se fac până pe data de 23 septembrie 2019 pe adresa de mail adrianneag@gmail.com .


#stiri


149 afișări0 comentarii
bottom of page