banner UFC.png
  • ANBCT

Conferinta Nationala a Bucatarilor din Romania, editia a II a, 2 noiembrie 2019, Bucuresti

Actualizată în: 29 ian. 2020

Dragi membri, va invitam la cea de-a doua editie a Conferintei Nationale a Bucatarilor din Romania, eveniment organizat de catre ANBCT si ajunsa la a doua editie.

In acest an capitala Romaniei va gazdui aceasta editie la care v-am pregatit paneluri de discutii complexe despre gastronomia traditionala, locala, regionala, nationala si internationala. Alaturi de partenerii nostri vom dezbate subiecte despre educatie, competitii profesionale si tendinte culinare.


In cadrul acestei conferinte vom prezenta evenimentele desfasurate in acest an de catre ANBCT dar si proiectele propuse pentru 2020. Asadar invitam toti profesionistii din gastronomia romaneasca sa ia parte la acest eveniment major al scenei culinare romanesti.


Participarea este gratuita insa necesita inregistrarea prealabila, locurile fiind limitate. In acest sens va rugam sa va inregistrati acum articiparea completand urmatorul formular:Scopurile de bază ale A.N.B.C.T. - România sunt reprezentarea la nivel național și internațional a activității gastronomice din România, organizarea de evenimente gastronomice, promovarea gastronomiei, promovarea bucătarilor profesionişti şi amatori, reprezentarea la nivel de echipă națională a României la competițiile internaționale.

1.213 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

CONVOCATOR În temeiul art. 31 din Statut, se convoacă Adunarea Generală Ordinară a ASOCIAȚIEI NAŢIONALE A BUCĂTARILOR ŞI COFETARILOR DIN TURISM - ROMÂNIA, pentru data de 30.09.2022, ora 10:00. care va