Caută
  • ANBCT

Profesionistii echipei nationale de bucatari.

Chef Dragos BERCEA (Capitan)


„Dupa 8 ani, ne-am luat inima in dinti si am decis ca e timpul sa ne reprezentam tara asa cum se cuvine la aceasta competitie pentru ca avem ce demonstra. Si, trebuie sa stiti ca vom reprezenta Romania cu mandrie si atitudine la Olimpiada de la Stuttgart. Vom da tot ce avem noi mai bun pentru ca numele tarii noastre sa ramana bine intiparit cel putin pe buzele juratilor”.


Dragos Bercea are 13 ani de experienta in arta culinara. Este in prezent Executive-Chef la Cabana Vanatorilor


Chef Marian ZANCIANU

„Imi place sa gatesc cu orice tip de ingrediente, insa daca ar trebui sa aleg, carnea de vita este ingredientul care m-a ajutat sa creez cele mai uimitoare si rafinate preparate, mai ales in contextul evenimentelor de fine dining. Este un tip de carne cu care poti cuceri o gama larga de consumatori, in functie de calitatea si de provenienta acesteia, bineinteles. (…) atunci cand faci p