• ANBCT

Cine sunt adversarii Romaniei din grupele Olimpiadei Gastronomice de la Stuttgart din 2020

Actualizată în: 15 feb. 2019


Dedicatie si pasiune, creatii culinare si trenduri din toate colturile lumii care culmineaza la Olimpiada Culinara intre natiuni IKA/Culinary Olympics (International Exhibition of Culinary Art).


In anul 2016 mai mult de 2000 de bucatari si cofetari din 59 de tari au intrat in competitie in acest cooncurs. Aceasta a inclus 32 de echipe nationale, 10 echipe de juniori plus echipe regionale sau comunitati de catering. Peste 7000 de meniuri proaspete au fost prezentate spre deliciul celor peste 7000 de vizitatori veniti din toata lumea. La evenimentul din 2020 de la Stuttgart, participantii si vizitatorii vor astepta inca o data cu marti emotii sa afle cine vor fi noii Campioni Olimpici.


Astazi 14 Februarie 2019 au fost extrase in cadrul unei ceremonii festive desfasurate la Stuttgart, grupele de juniori si echipe nationale care se vor intrece intre 14 - 19 Februarie 2020 la Olimpiada Gastronomica.


Romania va participa la olimpiada cu o echipa de Juniori si una de Seniori ( Echipa Nationala) ambele echipe formate din membri ANBCT Romania.


La grupa de Juniori Romania a fost aleasa si repartizata in grupa 3-a care va concura in ziua de 17 Februarie alaturi de: Tailanda, Germania, Australia, Anglia si Cehia

Panoul gneral al grupelor de juniori

La Seniori ( Echipa Nationala ) grupa se prezinta dupa cum urmeaza:

Romania, USA, Canada, Danemarca, Slovenia, Cehia, Italia si Anglia


La extragerea de la Stuttgart a participat din partea Romaniei domnul Stefan Bercea, Presedintele ANBCT - Romania. Avem un an in care trebuie sa selectam, sa antrenam si sa lansam proiectul de sustinere al celor doua echipe in randul partenerilor comerciali si institutionali.


Hai Romania! :)273 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate