top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Chef Paul Siserman, director regional ANBCT VEST, se ofera sa gateasca in spitale

Paul Siserman, Director Regional ANBCT VEST si CEO & Executive Chef Ronin Sushi Cluj-Napoca, a anuntat ca se pune la dispozitia celor care gatesc pentru bolnavi, cum ar fi bucatarii de spital sau cantine. Acesta ii indeamna pe colegii de breasla sa faca acelasi lucru.


Urmand exemplul altor colegi si in speranta ca si alti colegi imi vor urma exemplul, ma pun la dispozitia oricarei bucatarii de spital sau cantine care face mancare pentru bolnavi si care are nevoie de personal. Totul cu titlu gratuit”, a scris Paul Siserman pe pagina sa de Facebook.


Criza generata de Coronavirus are efecte dezastruoase asupra industriei HoReCa. Paul Siserman spune ca deja vanzarile din cadrul afacerii de delivery pe care a dezvoltat-o in Cluj-Napoca au scazut cu 60% in aceasta perioada. Acesta este de parere ca statul ar trebui sa se implice mai mult pentru a sustine micile intreprinderi.


Noi, antreprenorii suntem acum cu un mare semn de intrebare deasupra capului. Oamenii si-au facut provizii cat pentru un razboi mondial. Totul se inchide. Iar impactul pentru IMM-uri o sa fie foarte mare, pentru ca nu ne putem compara cu multinationalele. Cred ca statul ar trebui sa ne ajute cu mai multe masuri, sa ne putem tine angajatii in continuare”.

Scris de Gabriela Ples - industriacarnii.ro

Miercuri, 18 Martie 2020

440 afișări0 comentarii
bottom of page