top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg

Chef Claudio Costea este noul Executive Chef al hotelului voco Oxford Spires.

Hotelul voco Oxford Spires, situat pe Abingdon Road, în sudul orașului Oxford, are un nou Executiv Chef, in persoana colegului nostru de asociatie Chef Claudio Costea, care se alătură echipei după ce a condus serviciul de alimentație și băuturi la hotelul său soră, Voco Oxford Thames, timp de zece ani.


Claudio, un fost concurent si la MasterChef: The Professionals ( Marea Britanie ), a obținut două rosette AA și a asigurat hotelului un loc în ghidul Michelin. El se întoarce acum la Oxford pentru a superviza toate activitățile departamentului de alimentatie publica de la hotel, inclusiv restaurantul Deacons, care oferă mâncare britanică modernă cu influențe franceze.


Cu o experiență de peste 22 de ani și un istoric de carieră impresionant, Claudio aduce la masa Voco o mulțime de cunoștințe și recunoaștere. Printre realizările sale se numără și câștigarea concursului culinar IACC Europe Copper Skillet, care testează calitatea mâncării pentru conferințe și reuniuni.


Claudio apare în mod regulat în emisiunile culinare din România, fiind jurat la unul dintre cele mai mari concursuri culinare din țară timp de trei ani ( Arena Bucatarilor by Selgros). În plus, el a fost implicat în organizarea evenimentelor culinare majore din Marea Britanie, inclusiv festivalul de mâncare de la Oxford.


Wendy Procter, directorul general al hotelului, a declarat: "Suntem încântați să îl primim pe Claudio înapoi în echipa noastră voco. Realizările și aprecierile din cariera sa vorbesc de la sine și demonstrează ce atu este pentru echipa noastră. Suntem încântați ca oaspeții și clienții noștri să experimenteze mâncarea delicioasă a lui Claudio. Pe măsură ce ne îndreptăm spre un nou sezon, Claudio ne ajută să pregătim meniul de primăvară-vară, care va include farfurii mici, salate, grătare și mâncare reconfortantă."

Claudio descrie stilul său de gătit ca fiind un stil britanic modern, cu o notă franțuzească și iubește să creeze mâncăruri folosind produse locale. El speră să repete aici la voco Oxford Spires recunoașterea fantastică pe care a obținut-o în cei zece ani petrecuți la voco Oxford Thames.

voco Oxford Spires și voco Oxford Thames fac parte din grupul IHG și hotelul voco Oxford Thames a deschis recent restaurantul Napiers. Claudio va superviza activitățile de gestionare a alimentelor și băuturilor la hotelul voco Oxford Spires, pregătind meniul de primăvară-vară, care va include, printre altele si meniuri de degustare.Voco Oxford Spires este un hotel de lux situat pe Abingdon Road, în sudul orașului Oxford, la câțiva pași de unele dintre cele mai importante atracții ale orașului, cum ar fi Universitatea Oxford, Muzeul Ashmolean și Teatrul New. Hotelul oferă o gamă largă de facilități, inclusiv camere de lux, restaurant, bar și săli de conferință și evenimente.


Dorim să îi transmitem sincere urări de succes lui Claudio în noul său proiect profesional și îl așteptăm cu nerăbdare în Romania, cu prima ocazie disponibilă, pentru a putea beneficia de experiența sa plină de realizări și a ne împărtăși din cunoștințele dobândite.

1.611 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page