top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
  • Poza scriitoruluiANBCT

Chef Alin Vadean, locul III la concursul internațional de gastronomie Chefs en Or

Au fost desemnați câștigătorii concursului internațional de gastronomie Chefs en Or International! 🎉🏆🎉


Iată-i pe cei trei campioni care au impresionat jurul cu preparatele lor excepționale:

🥇 Locul I: Rafał Koziorzemski din Polonia

🥈 Locul II: Jean-Yves Bournot din Franța

🥉 Locul III: Alin Vădean din România

Felicităm toți participanții pentru măiestria și inspirația de care au dat dovadă și îl felicităm în mod deosebit pe reprezentantul României, Alin Vădean, pentru prestația impresionantă din cadrul competiției.


Iar cei care nu ați apucat să vedeți marea finală în direct, vă invităm să o urmăriți accesând www.chefsenor.com.


Chefs en OR este concursul internațional de gastronomie al concernului Transgourmet din care face parte Selgros România. În cadrul concursului 7 bucătari au reprezenta țările membre (Germania, Franța, Polonia, Spania, Austria, România și Elveția), care s-au luptat pentru un loc pe podium.


Selgros Cash&Carry este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc, are peste 4200 de angajaţi și deține 19 magazine în România. Suntem apreciați în primul rând de clienţii profesionişti, care găsesc în magazinele noastre tot necesarul pentru afacerea lor.


Începând din anul 2023, Selgros România a devenit partener principal al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism - România. Acest parteneriat strategic are ca scop promovarea educației și dezvoltarea competiției culinare în rândul profesioniștilor din domeniul gastronomiei din România.


#ChefsEnOrInternational #SelgrosRomania #competitie #culinara #concurs #gastronomie #PentruProfesionisti #chefi #bucatari

261 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page