Caută
  • ANBCT

Castigatorii Competitiei Cupa Romaniei in Arta Culinara 2012

Cupa României în arta culinară s-a desfășurat în weekendul 12-14 octombrie 2012, la Sala Palatului din București, și a avut ca și plan atragerea bucătarilor și cofetarilor în vederea selecționării de noi cadre pentru formarea unor echipe ce pot participa la manifestări similare internaționale.


Astfel de concursuri au ca strategie lărgirea bazei de cunoaștere și a schimbului de impresii, de perfecționarea continuă și de indentificare a valorilor culinare românești. La concursul național pe echipe, reprezentând unități de alimentație / catering au participat echipele câștigătoare ale edițiilor regionale, echipe individuale reprezentând hoteluri, resturante, alte tipuri de alimentație publică.


“CUPA ROMÂNIEI în ARTA CULINARĂ“ a fost câștigată de brașovenii noștri de la Restaurant “Belvedere”, situat pe Drumul Poienii în cadrul complexului “Belvedere”. Experienţa şi talentul bucătarului îşi spun cuvântul, dovadă fiind minunăţiile pe care acesta le creează în bucătărie. Dacă vrei să fii surprins, poţi comanda surpriza bucătarului: decizi ce tip de carne doreşti, iar bucătarul va face un preparat care nu se află în meniu, special pentru tine.


Castigatorii Competitiei Cupa Romaniei in Arta Culinara 2012:


Cupa Romaniei- Echipa Belvedere BrasovCategoria Gustare Rece

Locul I - Echipa Continental Hotels Bucuresti

Locul II - Echipa Restaurant Wellness Cuisine Bucuresti

Locul III - Echipa Bella Italia Braila