banner UFC.png
  • ANBCT

Au fost desemnati managerii echipelor nationale de seniori si juniori.

Ieri 16 decembrie 2019, in cadrul adunarii consiliului director de la sediul central ANBCT Romania, au fost desemnati managerii de echipa care vor coordona proiectul de participare a echipelor nationale de seniori si juniori la Olimpiada Culinara de la Stuttgart 2020, cel mai important eveniment culinar-competitional din lume destinat echipelor nationale de gastronomie.


Laurenţiu Mâță, Director Regional ANBCT SUD, a fost desemnat Managerul Echipei Nationale de Seniori. Domnul Laurentiu Mata este un profesionist al gastronomiei implicandu-se constant in proiecte de promovare a bucatarilor si cofetarilor romani. Acesta este initiatorul unor proiecte de succes in piata ospitalitatii din Romania printre care dorim sa aminitim intalnirile de networking profesional Top Hospitality Romania, conferinte gastronomice precum Top Culinary Trends si demonstratii culinare precum Taste Ambassadors. Domnul Laurentiu Mata a aderat la ANBCT Romania in anul 2016 si de atunci a lucrat continuu la proiecte importante destinate consolidarii pozitiei de lider al ANBCT in randul asociatilor de profil din Romania.


Paul Siserman, Director Regional ANBCT VEST, a fost ales in pozitia de Manager al Echipei Nationale de Juniori. Acesta are o experienta vasta in domeniul competitional, avand la activ multe participari la evenimente in plan local si international. Experienta sa va contribui in mod pozitiv la pregatirea echipei de juniori. Baza de antrenament a echipei va fi la Cluj-Napoca in sala pusa la dispozitie de catre Paul Siserman.


Ambele echipe deja au inceput antrenamentele si impreuna cu grupul de management si suport vor prezenta in luna ianuarie, in cadrul unei lansari oficiale, proiectul participarii la olimpiada de la Stuttgart 2020. In cadrul acestui eveniment atat mass media din Romania cat si industria ospitalitatii vor face cunostinta cu membrii ambelor echipe olimpice.


"Managerii de echipe au un rol foarte important in pregatirea, planificarea si desfasurarea operationala si logistica a participarii echipelor nationale la Olimpiada Gastronomica de la Stuttgart. Impreuna cu Laurentiu si Paul vom forma o echipa puternica care va ataca podiumul olimpiade cu sanse reale. Le uram succes colegilor nostri."

Presedintele ANBCT Romania, domnul Stefan Bercea.

330 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

CONVOCATOR În temeiul art. 31 din Statut, se convoacă Adunarea Generală Ordinară a ASOCIAȚIEI NAŢIONALE A BUCĂTARILOR ŞI COFETARILOR DIN TURISM - ROMÂNIA, pentru data de 30.09.2022, ora 10:00. care va