top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

Anul acesta, A.N.B.C.T. România a împlinit 50 de ani de istorie gastronomică.

Actualizată în: 17 dec. 2021


Ștefan Bercea - Președintele A.N.B.C.T. România

Dragi colegi, membri sau nu, ai Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, traim vremuri incarcate de energia spirituala a nasterii domnului Isus o data cu sarbatoarea Craciunului, datina crestina cu traditie in istoria poporului roman.


Ne apropiem de noul an, ce ne dorim sa fie mai bun dupa incercarile la care am fost supusi prin aceasta pandemie perfida, care, fara voia noastra, a adus industria ospitalitatii aproape de pragul falimentului.


Cu aceasta ocazie, vrem sa va uram, multa sanatate, fericire, bucurie in suflet si implinirea tuturor dorintelor! Sa aveti sarbatori minunate, sa va bucurati de familie si de prieteni, sa aveti impliniri profesionale iar oaspetii vostri sa se bucure de ospatul pe care il oferiti!


Anul acesta, A.N.B.C.T. Romania implineste 50 de ani de istorie gastronomica, scrisa de-a lungul timpului de voi toti, da de voi, pentru ca asociatia sunteti voi!


Zi de zi, practicand cea mai frumoasa meserie din lume, meseria care hraneste suflete, voi ati dat valoare industriei, voi sunteti cei din randul carora au venit membrii echipelor nationale, bucatari si cofetari care ne-au reprezentat cu mandrie la Cupele Mondiale, la Olimpiade si in competitiile nationale si internationale, crescand valoric de la editie la editie si aducand romaniei medalii si onoare.


Pentru sarbatorirea celor 50 de ani de istorie A.N.B.C.T. Romania, va anuntam ca, din cauza restrictiilor impuse de pandemie in Romania, vom organiza un congres aniversar in primavara anului viitor, unde vor fi invitati, staff-ul World Chefs International, seniorii gastronomiei din Romania si toti cei care vor sa fie prezenti la acest eveniment aniversar.


In luna februarie se vor anunta datele si conditiile de participare la acest eveniment, ce se doreste a fi cel mai grandios si important eveniment gastronomic din Romania.


Va dorim sa fiti sanatosi, sa fiti prezenti in numar cat mai mare la congresul aniversar de 50 de ani A.N.B.C.T. Romania, iar dupa cei doi ani de restrictii, ce au trecut sa dam un reset si sa aducem industria acolo inde ii este locul, in topul ospitalitatii mondiale !

La multi ani dragi colegi romani de pretutindeni!


239 afișări0 comentarii
bottom of page