Caută
  • ANBCT

Anul acesta ţările nordice au ocupat tot podiumul la Bocuse d'Or

Sute de bucătari, 56 de evenimente naţionale de selecţie în toată lumea şi 3 evenimente continentale, organizate în America Latină (Bocuse d'Or America Latina - Copa Azteca), în Asia (Bocuse d'Or Asia) şi în Europa (Bocuse d'Or Europa). Procesul de selecţie care a început în februarie 2009 şi s-a încheiat în iunie 2010 a scos în evidenţă cei mai talentaţi 24 de bucătari ai lumii.


Cele 24 de ţări care au participat la Bocuse d'Or 2011 au fost, după cum urmează:

Argentina, Germania, Norvegia, Australia, Guatemala, Polonia, Belgia, Islanda, Spania, Canada, Indonezia, Suedia, China, Italia, Elveţia, Danemarca, Japonia, Marea Britanie, Finlanda, Malaezia, Statele Unite ale Americii, Franţa, Ţările de Jos, Uruguay .


Felicitări câştigătorilor:

1. Danemarca, Rasmus Kofoed

2. Suedia, Myllymäki Tommy

3. Norvegia, Hvarnes Gunnar


Puteţi viziona întreg evenimentul accesând acest link: http://www.bocusedor.com/2011/index.php/Web-TV.html


WACS a fost mândră să sprijine acest mare eveniment.

”Familia WACS a fost unită la standul nostru din Lyon. Am fost fericit să văd atât de mulţi dintre prietenii şi colegii noştri care au participat în calitate de concurenţi, antrenori şi asistenţi” a spus Ragnar Fridriksson – WACS office manager - care a stat împreună cu ambasadorul Bucătarilor Juniori, Conwell Kelly din SUA şi vicepreşedintele Hilmar Jonsson. Preşedintele WACS, Gissur Gudmundsson, a participat la acest eveniment ca şi invitat special.



0 afișare
  • Facebook Clean