top of page
banner UFC.png
  • Poza scriitoruluiANBCT

ANBCT Romania si ICEP HOTEL School au semnat un protocol de colaborare

Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism si ICEP HOTEL School,

Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii au semnat in aceasta saptamana un protocol de colaborare care are ca principal scop promovarea educatiei de profil in randul membrilor celor doua organizatii. Cele mai importante aspecte ale acestui protocol sunt:  • Promovarea unei culturi a păcii, cu respectarea şi înţelegerea fiecărei parti in mediile gastronomice, comerciale si sociale.

  • Promovarea schimburilor de experienţă în domeniul gastronomic și ospitalier pentru specializarea lucrătorilor sau a membrilor din cele doua organizații.

  • Favorizarea participării bucătarilor din cele două organizatii la competiții, târguri, expoziţii şi workshop-uri cu scopul unei mai bune cunoaşteri reciproce a experienței gastronomice.

  • Favorizarea schimburilor comerciale, realizarea şi punerea în practică de proiecte, favorizarea contactelor între bucătarii din cele două organizatii.

  • Organizarea în comun de evenimente gastronomice si educationale.

  • În cadrul colaborării bilaterale, părțile vor dezvolta noi relaţii în sectorul activităţilor de mediu, socio-culturale, educaționale. Vor favoriza schimbul reciproc şcolar şi cultural, propunând – atunci când este posibil – crearea de burse de studiu tocmai în acest scop.

  • Favorizarea cunoaşterii între membrii celor două organizații, punând un accent deosebit pe creşterea numărului de relaționări profesionale.

  • Favorizarea activităţilor prevăzute în prezentul protocol, inclusiv prin participarea tuturor instituţiilor publice. Dacă se consideră necesar pentru atingerea obiectivelor propuse, părțile pot implica şi instituţii şi societăţi private, cu respectarea legislaţiei în vigoare.

  • Promovarea pe canalele specifice ale fiecărei organizații, in vederea participarii la cursuri, work-shopuri, competiții naționale și internaționale, conferințe, dezbateri, etc.Despre ICEP Hotel School


Cursurile de formare profesională au luat naștere în 2011, propunându-și să insufle know-how într-o piață aflată în permanentă căutare de personal bine pregătit.


Pornind de la cursuri de calificare și specializare și până la cursurile de perfecționare, ICEP Hotel School, prezentă în București, Iași și Cluj, dispune de resursele necesare pentru a răspunde cererii din ce în ce mai mari din piața HoReCa, transformând tineri entuziaști în profesioniști desăvârșiți.


În parteneriat cu prestigioase instituții educaționale internaționale, experți și traineri dedicați, hoteluri, restaurante și cofetării de top, ICEP HOTEL SCHOOL ofera programe de formare profesională cu certificare internațională, traininguri de companie pentru profesioniștii din industrie, ateliere și workshopuri moderne și actuale.


Web: https://icephotelschool.com

Facebook: www.facebook.com/IcepHotelSchool/

Adresa: Strada Gramont Nr. 38 (Reper: Dealul Mitropoliei) București, Sector 4

Telefon: +4 0773 797 075

Email: office@icephotelschool.com

64 afișări0 comentarii
bottom of page