top of page
banner UFC.png
banner.png
348824527_215552291260607_6553731018223536286_n.jpg
  • Poza scriitoruluiANBCT

335 de noi membri ANBCT in 2019!

Anul 2019 a fost unul foarte important pentru Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism - ANBCT Romania, atragand un numar record de noi membri. Nu mai putin de 335 de membri s-au alaturat asociatiei in acest an, bucatari, cofetari, patiseri, macelari profesionisti completand declaratia de aderare online. Nume marcante ale gastronomiei romanesti (vezi pagina "Impreuna") s-au alaturat efortului nostru de a promova educatia de profil, competitia profesionala si reprezentarea meseriilor in societate.


Mai jos va prezentam cateva date reprezentative ale noilor membri ANBCT:


Lista membrilor activi ANBCT Romania este disponibila aici. Totodata site-ul asociatiei a beneficiat de un upgrade total, refacand-se in totalitate structura si platforma de functionare. De acest proiect s-a ocupat echipa de comunicare a ANBCT SUD. In acest moment, orice membru al asociatiei isi poate face un cont personalizat gratuit ( vezi aici comunitatea noastra ) pe site-ul nostru, cont care in curand ii va da acces la numeroase resurse disponibile exclusiv membrilor activi ANBCT. Va invitam sa accesati cele mai importante zone ale site-ului nostru, printre acestea fiind arhiva foto-video, istoricul, regulamentul si statutul, codul de etica si onoare, World Chefs Academy.


Anul 2020 se anunta deja unul foarte diamic daca este sa privim prin prisma eveimentelor educationale si competitionale. Ii invitam alaturi de noi pe toti profesionistii care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul turismului/ospitalitatii. Impreuna vom pune umarul la evolutia catre urmatorul nivel de dezvoltare a gastronomiei din Romania. Primul pas este sa va inregistrati in declaratia de aderare, formular electronic pe care il gasiti aici: Declaratie de Aderare


Impreuna suntem o forta!

 

831 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page