top of page
banner UFC.png

100 de zile până la Olimpiada Mondială de Gastronomie Stuttgart 2020 !

Actualizată în: 29 ian. 2020

Au mai rămas doar 100 de zile până la startul celei mai importante competiții gastronomice mondiale a anului 2020 - Olimpiada Mondială de Gastronomie - Stuttgart , 14-19 februarie 2020.Echipele naționale de seniori și juniori bucătari a României, calificate pentru Olimpiadă, sunt deja în focul antrenamentelor. Vă reamintim componența echipelor naționale:

Echipa națională de seniori : Daniel Nistor, Laurențiu Hairadin, Alin Barabancea, Dragoș Bercea, Bogdan Cozma, Marinică Bejenaru, Marian Zancianu, Irinel Eparu, Alexandru Chitic și Flavian Dobre.

Echipa națională de juniori : Emanuel Mocan - căpitan de echipă, Dadiana Munteanu, Alin Vădean, Mihai Dragomir, Ștefan Alexandru și Paul Antohi.

Echipele olimpice vor fi antrenate de Lady Chef Cornelia, Chef Ioan Florescu și Chef Ciprian Nicolescu.

Olimpiada de Gastronomie este o ocazie unică la 4 ani de zile de a vedea la lucru, pe viu, pe cei mai talentați bucătari ai lumii și de a mânca din preparatele pregătite de aceștia. Deja sunt puse în vânzare biletele pentru mesele de la Olimpiadă. Susținătorii gastronomiei românești pot achiziționa deja bilete la probele echipelor naționale de juniori si seniori .

Va reamintim programul competițional, pentru a ști în zile concurează live echipele naționale ale României: