top of page
banner UFC.png
  • ANBCT

Întâlnirea A. N. B. C. T. Transilvania - Banat - Crisana - Maramures

Atat actualii membri ANBCT cat si profesionistii interesat sa afle mai multe despre asociatia noastra, sunt invitati la lansarea ANBCT Transilvania, care va avea loc in data de 16 Aprilie la Cluj. Acest eveniment va fi unul de prezentare dar si de recrutare de a noi membri. In cadrul acestui eveniment, participantii vor afla despre activitatile desfasurate in anul 2018 în cadrul asociației nivel național dar si proiectele de dezvoltare culinara, educationala si competitionala programate de ANBCT Transilvania pentru anul 2019.Producătorii locali vor avea posibilitatea de a lega noi relații directe cu bucatarii din Transilvania.


Invitam la o întâlnire amicala și constructiva cu discuții libere dar la obiect, pe toți bucatarii, cofetarii, patiserii si macelarii profesionisti dar și producătorii locali care doresc se ni se alăture în cadrul asociației și la acest eveniment,care va marca un punct de cotitura in activitatea asociatiei in zona Transilvania.


Participarea membrilor asociației la eveniment va fi gratuita insa accesul se va face pe baza de inscriere sau invitatie.


Evenimentul va avea loc în clădirea Cazino din Parcul central din Cluj-Napoca!