top of page

Parteneri educationali

      Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism a dezvoltat o serie de parteneriate strategice cu entitati educationale, care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, in vederea promovarii educatiei de profil de calitate. Alaturi de partenerii nostri, dezvoltam programe, oferim burse, organizam cursuri sau folosim baza logistica disponibila pentru pregatirea echipelor nationale de bucatari si cofetari. 

city grill.png

Academia City Grill

Adresa: Restaurant Pescarus, Bucuresti 
Telefon: 0730 188 402

Pagina de Facebook

Grupul City Grill a lansat in anul 2018 Academia City Grill în scopul pregătirii actualilor şi viitorilor angajaţi ai restaurantelor. Academia City Grill este o instituţie acreditată pentru oferirea cursurilor de ospătar şi bucătar, cu recunoaştere internaţională, dublată de practică.

 

Cursanţii din academie fac practică în restaurantele grupului, dublând astfel valoarea cunoştinţelor acumulate în cursurile teoretice. În cadrul academiei se lucrează în serii de câte 10-20 de oameni. Cursurile se desfăşoară pe o perioadă de patru luni, atât în cazul ospătarilor, cât şi al bucătarilor.

 

Academia City Grill funcţionează ca o şcoală profesională. Ospătarii au cursuri o dată pe săptămână, iar practică în bucătarie de două ori pe săptămână. Investiţia totală pentru cei trei ani de studiu din program se ridică la peste 250.000 euro. Investiţia necesară dezvoltării facilităţilor pentru Academia City Grill ajunge la 100.000 euro.

ICEP.png

Adresa: Strada Gramont Nr. 38, Bucuresti 
Telefon: 0773797075

Pagina de Facebook

Înființată în 2012, Școala Hotelieră ICEP este prezentă în trei orașe (București, Iași și Cluj-Napoca) și este membră a Icepworld Group, un grup educațional internațional cu o puternică reprezentare în SUA, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Turcia și România.

Acreditată de Ministerul Educației din România, școala organizează programe educaționale în domeniul ospitalității în 5 subdomenii principale:

  • Patiserie &Culinar

  • Management hotelier

  • Recepție hotelieră

  • Food & Beverages Management

Locații: 

  • Strada Gramont 38. Bucurest (România)

  • Strada Sfântul Andrei 15A. Iași

  • Strada Mihai Veliciu 23. Cluj-Napoca 

Scurtă descriere a programului său de patiserie: Școala hotelieră ICEP este organizatorul oficial și exclusiv în România al masterclass-urilor susținute de mari bucătari precum Nina Tarasova, Dinara Kasko și Ksenia Penkina, Antonio Bachour sau Amaury Guichon.

Alte facilități: Într-o zonă rezidențială din București, dispune de un laborator de patiserie de 200 m2, dotat cu cuptoare, mașină de temperat ciocolata, matrițe de silicon, mese de marmură și multe alte ustensile profesionale.


Lucrează cu ingrediente premium datorită partenerilor săi, care sunt branduri de top din domeniu, precum Valrhona, Cacao Barry, Belcolade, Ravifruit și Elle & Vire.